Veilig en betrouwbaar winkelen

Onze verantwoordelijkheid

Als online webshop hebben wij een aantal verplichtingen waaraan wij moeten voldoen om onze klanten veilig te laten shoppen – een koop op afstand te laten doen. Deze algemene regels zijn vastgelegd in de wet.

Vanzelfsprekend dat wij begrijpen dat je graag veilig en betrouwbaar online wilt winkelen. Onze website maken we daarom zo gebruiksvriendelijk als mogelijk en je kan altijd een bestelling plaatsen of afbreken wanneer jij dit wilt. Om jou een veilig gevoel te geven zorgen wij er onder andere voor dat de verbinding beveiligd is wanneer jij een betaling bij ons wilt doen, op deze manier zijn je gegevens veilig.

Keurmerk

Ook hebben wij ons aangesloten bij het Keurmerk Thuiswinkel waarborg. Onze site wordt jaarlijks getest op een aantal belangrijke punten en hiervan krijgen wij rapport en wanneer alles voldoet aan de eis - ook een certificaat. Tot nu toe komen wij altijd door de test en hebben we ons keurmerk goed verdiend!

Klantervaringen – reviews

De ervaringen van onze klanten vinden wij erg belangrijk. Je kan daarom de reviews ook online inzien bij Kiyoh. Positieve als minder positieve ervaringen worden gedeeld en wij gebruiken deze ervaringen ook om onze dienstverlening te verbeteren. Je mening is erg belangrijk voor ons alsook voor onze toekomstige en bestaande klanten. Zo helpen we elkaar om de service en betrouwbaarheid als webshop te vergroten.

Online betalen

Onze klanten hebben allemaal een andere voorkeur bij het doen van een online betaling. Daarom kan je bij ons betalen per iDEAL, creditcard (Mastercard en Visa), Afterpay en per factuur. Alle betaalmethoden maken gebruik van een beveiligde verbinding zodat je gegevens gewaarborgd kunnen worden.

Gordijnen bestellen zonder zorgen