Studentenkamer gordijnen

Zoek je gordijnen voor een studentenkamer?

Oké, je gaat studeren, je hebt een kamer gevonden en nu nog de inrichting. En oh ja, een bruisend nachtleven en dan wil je graag uitslapen in een donkere kamer – check! Hoe je dit het beste kan aanpakken? - Welkom bij 123gordijn specialist. Als student heb je het vooral druk met colleges en de voorbereiding hiervan en overige randzaken die bij het studentenleven horen. Wij begrijpen als geen ander dat je geen zin of tijd hebt om je te verdiepen in de wereld van confectie – laat dat maar aan onze vakmensen over, we zijn er om je te helpen!

Bekijk alle studentenkamergordijnen en vouwgordijnen.

Extra isolatie met een verduisterend gordijn

Verduisterende gordijnen hebben een licht isolerende werking. Hierdoor wordt de studentenkamer in de winter standaard iets minder koud. En in de zomer kan je de ergste warmte buiten houden, mits je de gordijnen gesloten houd. Dankzij onze liners (voering) kunnen wij elk gordijn verduisterend maken zodat je toch keuze hebt uit ons volledige assortiment van kleuren, stoffen en designs. Ga naar onze webshop om de ideale studentenkamergordijnen te bekijken voor de studentenkamer

Een gordijn voor de studentenkamer maar wel van een hoge kwaliteit!

Ben je als student op zoek naar gordijnen voor je kamer? Dan ben je bij 123gordijn aan het juiste adres. Bij ons vind je het grootste aanbod gordijnen voor studenten. Van goedkope gordijnen tot kwalitatieve gordijnen. Voor elk type student valt er wel wat te vinden. Heb je een studentenkamer met grote ramen? Dan is een dikke gordijnstof met voering geschikt om al het zonlicht buiten te houden in de zomer maanden en juist de tocht tegen te gaan in de winter. Wil je overdag geen directe inkijk? Kies dan voor een vitrage stof voor overdag en een dimout of blackout voor de nacht. Uitslapen na een avondje stappen? Kies voor een blackout of een voering met lichtdichte functie! Soms moeten gordijnen aan bepaalde eisen voldoen in het kader van brandveiligheid – ook dan hebben wij nog voldoende keus!! Selecteer op brandvertragende stoffen en jij hebt een veilig gordijn voor je studentenkamer, studentenhuis of andere plek waar jij deze gordijnen wilt hangen.

Bij 123gordijn.nl:

  • Word je studentenkamergordijn gratis op maat gemaakt;
  • Zijn de verzendkosten gratis vanaf €200,-
  • Heb je maatwerk vaak al na 3 á 5 (werk)dagen in huis;
  • Mag je gratis een staal aanvragen;
WhatsApp
Bestelhulp