Kinderkamer gordijnen

Zoek je gordijnen voor de kinderkamer?

Bij 123gordijn.nl hebben we een leuke collectie kinderkamer gordijnen, een tijdloze serie gordijnen met sterren print speciaal voor de kinderkamer. Zowel voor een leuke jongenskamer als meisjeskamer hebben we vele mogelijkheden. Wil je liever rustige gordijnen of een trend kleur? Selecteer de kleurgroep en je komt de mooiste stoffen tegen. Wist je dat onze Altair en Vinde ook erg mooi zijn voor de kinderkamer? De Altair is verkrijgbaar in mooie trendy kleuren en hoe donkerder de kleur, hoe meer verduisterend de gordijnen zijn. De Vinde is een prachtige velours in grijs en natuurlijke tinten, combineer met een bijpassende voering of juist lichtdicht en je bent klaar met een tijdloos en duurzaam gordijn.

Bekijk alle kinderkamergordijnen en vouwgordijnen.

Verduisterende gordijnen voor de kinderkamer

Onze standaard blackout/lichtdichte gordijnstoffen hebben een achterzijde met een witte coating, deze zorgt ervoor dat er geen licht door de gordijnen komt. In het geval je de achterzijde niet mooi vind, kan je altijd kiezen voor een bijpassende voering. Deze voering dient ook als extra bescherming van je gordijnstof en de coating beschadigt minder snel, waardoor het langer meegaat en je dus lang kan genieten van mooie gordijnen. Wel zo handig met kinderen, want gordijnen zijn altijd zo leuk om mee te spelen. Daarnaast hebben verduisterende gordijnen een licht isolerende werking waardoor de kinderkamer in de winter iets warmer blijft en in de zomer juist iets koeler.

Goede en duurzame kwaliteit kindergordijnen voor een zeer nette prijs

Onze collectie gordijnstoffen worden in Europa geproduceerd volgens strenge kwaliteitseisen. Onze gordijnen hebben dan ook een zeer hoge duurzaamheid en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Bij 123gordijn.nl:

  • Wordt je kinderkamergordijn gratis op maat gemaakt;
  • Mag je ons altijd om advies vragen;
  • Heb je je maatwerk gordijn vaak al na 3 á 5 (werk)dagen in huis;
  • Mag je gratis een staal aanvragen

Ga naar onze webshop om alle mogelijkheden te bekijken