Kinderkamer gordijnen

Zoek je gordijnen voor de kinderkamer?

Ook kinderen hebben behoefte aan hun eigen plekje. En doordat ze zo snel groeien en ontwikkelen is het leuk om regelmatig te kijken of de kinderkamer nog wel past bij jouw kind. Misschien is het alweer te kinderachtig of zijn ze toe aan een nieuwe kleur. Denk ook eens aan textiel. Je hoeft niet direct alle meubels te veranderen, maar een nieuw overgordijn en een paar leuke kussens, zorgen direct voor een nieuwe look.

Aan de kinderen wordt bij 123gordijn ook gedacht. Zo zijn we druk bezig met het zoeken naar mooie prints voor de kids.

Voor de jongenskamer kunnen stoere linnens en linnenlooks gebruikt worden in combinatie met stoere printjes. Je kunt met stoffen en gordijnen een mooie passende sfeer maken in de slaapkamer. Zorg ook altijd dat je voor een verduisterend of lichtdichte optie kiest. Dit kan heel eenvoudig door te kiezen om je gekozen gordijnstof te voorzien van een lichtdichte voeringstof.

Voor de meiden hebben we binnenkort zeer leuke en ook stoere prints in ons assortiment. We wachten tot de stofrollen van de band rollen en dan komen ze online. Blijf ons volgen op social media.

Hippe kleuren voor de kids zijn:

Tijmgroen, petrol, okergeel, vergrijsd roze en citroengeel Check onze mooie, effen stoffen of onze nieuwe Jeans. Super leuk voor de kinderkamers.

Wacht niet langer en vraag je gratis staaltjes aan en begin met het restylen van de kinderkamer!

Bekijk alle kinderkamergordijnen en vouwgordijnen.

Verduisterende gordijnen voor de kinderkamer

Onze standaard blackout/lichtdichte gordijnstoffen hebben een achterzijde met een witte coating, deze zorgt ervoor dat er geen licht door de gordijnen komt. In het geval je de achterzijde niet mooi vind, kan je altijd kiezen voor een bijpassende voering. Deze voering dient ook als extra bescherming van je gordijnstof en de coating beschadigt minder snel, waardoor het langer meegaat en je dus lang kan genieten van mooie gordijnen. Wel zo handig met kinderen, want gordijnen zijn altijd zo leuk om mee te spelen. Daarnaast hebben verduisterende gordijnen een licht isolerende werking waardoor de kinderkamer in de winter iets warmer blijft en in de zomer juist iets koeler.

Goede en duurzame kwaliteit kindergordijnen voor een zeer nette prijs

Onze collectie gordijnstoffen worden in Europa geproduceerd volgens strenge kwaliteitseisen. Onze gordijnen hebben dan ook een zeer hoge duurzaamheid en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Bij 123gordijn.nl:

  • Wordt je kinderkamergordijn gratis op maat gemaakt;
  • Mag je ons altijd om advies vragen;
  • Heb je je maatwerk gordijn vaak al na 3 á 5 (werk)dagen in huis;
  • Mag je gratis een staal aanvragen
WhatsApp
Bestelhulp