Kinderkamer gordijnen

Zoek je gordijnen voor de kinderkamer?

Bij 123gordijn.nl hebben we een nieuwe collectie kinderkamer gordijnen, een vrolijke serie gordijnen met leuke dessins speciaal voor de kinderkamer. Zowel voor een leuke jongenskamer als meisjeskamer hebben we vele mogelijkheden. En omdat de nachtrust van je kindje erg belangrijk is, kunnen wij alle gordijnen verduisterend maken. Nu kan je kindje heerlijk (door)slapen!

Bekijk alle kinderkamergordijnen.

Verduisterende gordijnen voor de kinderkamer

Naast ons standaard assortiment verduisterende gordijnen, kunnen wij met behulp van onze liners elk gordijn verduisterend maken zodat je kindje beter kan slapen. Door het gebruik van deze liners heb je de keuze uit ons volledige assortiment stoffen! Een mooi roze gordijn voor een prinsessenkamer of een leuke sterrenprint voor een stoere jongetjeskamer!
Daarnaast hebben verduisterende gordijnen een licht isolerende werking waardoor de kinderkamer in de winter iets warmer blijft en in de zomer juist iets koeler.

Goede en duurzame kwaliteit kindergordijnen voor een zeer nette prijs

Alle gebruikte stoffen van onze gordijnen worden in Europa geproduceerd volgens strenge kwaliteitseisen. Onze gordijnen hebben dan ook een zeer hoge duurzaamheid en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Bij 123gordijn.nl:

  • Wordt je kinderkamergordijn gratis op maat gemaakt;
  • Hoef je geen verzendkosten te betalen;
  • Heb je je maatwerk gordijn vaak al na 3 á 5 (werk)dagen in huis;
  • Mag je gratis een staal aanvragen

Ga naar onze webshop om alle mogelijkheden te bekijken