Babykamer gordijnen

Zoek je gordijnen voor de babykamer?

Er breekt een spannende tijd aan. Alles verandert. Je kan volledig los in het verzamelen van kleertjes, kinderwagens enzovoorts. Super leuk toch! Ook mag je gaan bedenken hoe je de babykamer wilt gaan inrichten. Als je weet of je een jongen of een meisje krijgt, kun je al heel gericht gaan zoeken. Denk je aan traditioneel babyblauw of babyroze? Of wil je iets verrassends met nieuwe kleuren als aan geel of groen. Deze kleuren kunnen ook goed als je voor een uniseks interieur gaat.

Bekijk alle babykamergordijnen en vouwgordijnen.

Welke kleur gordijnstof kiezen voor de babykamer?

Zorg voor een neutrale kleuren op de muren van je babykamer. Pasgeboren kinderen kunnen snel overprikkeld raken. Ze hebben zoveel nieuwe indrukken te verwerken. Om goed te kunnen slapen is het van belang dat er een rustige sfeer in de slaapkamer van jouw kindje is. Denk aan mooie pastelkleuren en naturelkleuren. Zorg dat er niet teveel speelgoed enzovoorts ligt. Baby’s slapen nu eenmaal beter in een ‘natuurlijke’ kamer met rustige kleuren. De overgang van moeders warme buik naar een eigen kamertje is al heftig genoeg voor de nieuwe prins of prinses.Alles is mogelijk We bieden je gratis proefstalen aan om de juiste keuze te maken. Een optie die vaak vergeten wordt bij de keuze van een gordijnstof is de voering. Door het gebruik van voering kan je bijna iedere stof kiezen en door de extra laag wordt het gordijn voller, houdt het tocht tegen, komt er minder licht de kamer binnen en bij een lichtdichte voering komt er helemaal geen licht meer door de gordijnen, ook wel zonwerend of blackout genoemd. Je kindje zal hierdoor beter slapen en dit betekend dat jij daar ook voordeel van hebt.

Assortiment babykamer gordijnen

Bij 123gordijn.nl hebben wij een leuk assortiment van kinderkamer gordijnen. Wij begrijpen als geen ander dat de gordijnen een belangrijk onderdeel zijn van de inrichting van de babykamer. Niet alleen ziet de babykamer er leuker uit met de juiste gordijnen, ook zal je kindje beter slapen door gebruik te maken van een gordijn met een lichtdichte voering.

Ga naar de webshop om het assortiment babykamergordijnen te bekijken.

Lichtdichte gordijnen voor een betere (nacht)rust van je baby

Met lichtdichte gordijnen kan je het kamertje van je kindje overdag donker maken zodat je baby goed kan slapen. Naast ons vaste assortiment van lichtdichte gordijnen werken wij ook met zogenaamde voering of liners. Hiermee kunnen wij elk gordijn wat je uitzoekt verduisterend maken zodat je uit alle stoffen en leuke prints kan kiezen! Daarnaast hebben lichtdichte gordijnen een isolerende werking waardoor je babykamer in de winter warmer blijft en in de zomer juist koeler.

Geen inkijk in de babykamer met vitrage

Speciaal voor baby- en kinderkamers hebben wij leuke vitrage met kinderpatronen. Hiermee verkom je inkijk van buitenaf. Bovendien verspreid vitrage het binnenkomende licht op een mooie sfeervolle manier.

Goede en duurzame kwaliteit babykamergordijnen voor een nette prijs

Alle gebruikte stoffen van onze gordijnen worden in Europa geproduceerd volgens strenge kwaliteitseisen. Onze gordijnen hebben dan ook een zeer hoge duurzaamheid en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Bij 123gordijn.nl

  • Wordt je babykamergordijn gratis op maat gemaakt;
  • Hoef je geen verzendkosten te betalen;
  • Heb je je maatwerk gordijn vaak al na 4 á 6 (werk)dagen in huis;
  • Mag je gratis een staal aanvragen