Babykamer gordijnen

Zoek je gordijnen voor de babykamer?

Is er een baby op komst? Zijn er plannen om de babykamer in te richten? Een mooi lichtblauw gordijn voor een jongetje of een zacht roze gordijn voor een meisje. Bij 123gordijn.nl hebben wij een leuk assortiment van kinderkamer gordijnen. Wij begrijpen als geen ander dat de gordijnen een belangrijk onderdeel zijn van de inrichting van de babykamer. Niet alleen ziet de babykamer er leuker uit met de juiste gordijnen, ook zal je kindje beter slapen door gebruik te maken van een gordijn met een lichtdichte voering.

Bekijk alle babykamergordijnen.

Lichtdichte gordijnen voor een betere (nacht)rust van je baby

Met lichtdichte gordijnen kan je het kamertje van je kindje overdag donker maken zodat je baby goed kan slapen. Naast ons vaste assortiment van lichtdichte gordijnen werken wij ook met zogenaamde liners. Hiermee kunnen wij elk gordijn wat je uitzoekt verduisterend maken zodat je uit alle stoffen en leuke prints kan kiezen!

Daarnaast hebben lichtdichte gordijnen een isolerende werking waardoor je babykamer in de winter warmer blijft en in de zomer juist koeler.

Ga naar onze webshop om de babykamergordijnen te bekijken.

Geen inkijk in de babykamer met vitrage

Speciaal voor baby- en kinderkamers hebben wij leuke vitrage met kinderpatronen. Hiermee verkom je inkijk van buitenaf. Bovendien verspreid vitrage het binnenkomende licht op een mooie sfeervolle manier.

Goede en duurzame kwaliteit babykamergordijnen voor een nette prijs

Alle gebruikte stoffen van onze gordijnen worden in Europa geproduceerd volgens strenge kwaliteitseisen. Onze gordijnen hebben dan ook een zeer hoge duurzaamheid en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Bij 123gordijn.nl

  • Wordt je babykamergordijn gratis op maat gemaakt;
  • Hoef je geen verzendkosten te betalen;
  • Heb je je maatwerk gordijn vaak al na 3 á 5 (werk)dagen in huis;
  • Mag je gratis een staal aanvragen

Ga naar onze webshop om alle mogelijkheden te bekijken