Babykamer gordijnen

Zoek je gordijnen voor de babykamer?

Wat leuk een kleintje op komst! Je maakt veel plannen om de babykamer in te richten en welke kleuren en accessoires, maar wat hang je nou eigenlijk voor de ramen? Welke raamdecoratie is het beste geschikt voor de babykamer? Wij begrijpen dat het gordijn niet alleen functioneel moet zijn maar ook een decoratieve functie heeft. De babykamer moet er ook leuk uitzien natuurlijk. Onze ervaring is dat onze klanten de vraag stellen of de gordijnen wel verduisterend genoeg zijn voor de babykamer. Wij adviseren altijd een combinatie te maken van gordijnstoffen.

Bekijk alle babykamergordijnen en vouwgordijnen.

Welke kleur gordijnstof kiezen voor de babykamer?

Een mooi lichtblauw gordijn voor een jongetje of een zacht roze gordijn voor een meisje? Of juist neutraal en kies je voor naturel tinten? Alles is mogelijk We bieden je gratis proefstalen aan om de juiste keuze te maken. Een optie die vaak vergeten wordt bij de keuze van een gordijnstof is de voering. Door het gebruik van voering kan je bijna iedere stof kiezen en door de extra laag wordt het gordijn voller, houdt het tocht tegen, komt er minder licht de kamer binnen en bij een lichtdichte voering komt er helemaal geen licht meer door de gordijnen, ook wel zonwerend of blackout genoemd. Je kindje zal hierdoor beter slapen en dit betekend dat jij daar ook voordeel van hebt.

Assortiment babykamer gordijnen

Bij 123gordijn.nl hebben wij een leuk assortiment van kinderkamer gordijnen. Wij begrijpen als geen ander dat de gordijnen een belangrijk onderdeel zijn van de inrichting van de babykamer. Niet alleen ziet de babykamer er leuker uit met de juiste gordijnen, ook zal je kindje beter slapen door gebruik te maken van een gordijn met een lichtdichte voering.

Ga naar de webshop om het assortiment babykamergordijnen te bekijken.

Lichtdichte gordijnen voor een betere (nacht)rust van je baby

Met lichtdichte gordijnen kan je het kamertje van je kindje overdag donker maken zodat je baby goed kan slapen. Naast ons vaste assortiment van lichtdichte gordijnen werken wij ook met zogenaamde voering of liners. Hiermee kunnen wij elk gordijn wat je uitzoekt verduisterend maken zodat je uit alle stoffen en leuke prints kan kiezen! Daarnaast hebben lichtdichte gordijnen een isolerende werking waardoor je babykamer in de winter warmer blijft en in de zomer juist koeler.

Geen inkijk in de babykamer met vitrage

Speciaal voor baby- en kinderkamers hebben wij leuke vitrage met kinderpatronen. Hiermee verkom je inkijk van buitenaf. Bovendien verspreid vitrage het binnenkomende licht op een mooie sfeervolle manier.

Goede en duurzame kwaliteit babykamergordijnen voor een nette prijs

Alle gebruikte stoffen van onze gordijnen worden in Europa geproduceerd volgens strenge kwaliteitseisen. Onze gordijnen hebben dan ook een zeer hoge duurzaamheid en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Bij 123gordijn.nl

  • Wordt je babykamergordijn gratis op maat gemaakt;
  • Hoef je geen verzendkosten te betalen;
  • Heb je je maatwerk gordijn vaak al na 3 á 5 (werk)dagen in huis;
  • Mag je gratis een staal aanvragen

Ga naar onze webshop om alle mogelijkheden te bekijken