Gordijnen velours

56 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

56 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Velours gordijnen

Heb je recent een interieur tijdschrift opengeslagen, of een woonbeurs bezocht, dan is je vast een grote trend opgevallen. Velours banken, stoelen, kussen en gordijnen, je ziet ze overal. Velours is even weg geweest, maar is weer helemaal terug!

Velours is frans voor fluweel, je kunt velours gordijnen dus ook fluwelen gordijnen noemen. Fluweel wordt gemaakt door twee lagen stof met heel veel kleine draadjes aan elkaar te weven, die vervolgens worden doorgesneden en omhoog worden gekamd. Hierdoor voelt de stof zacht aan en krijgt de stof zijn karakteristieke matte glans.

Een rijke uitstraling

en rijke uitstralingHet is niet gek dat velours zo populair is. Het is een prachtige stof, met een ontzettend luxe en warme uitstraling. Velours gordijnen zijn in het bijzonder geschikt voor grote ruimtes. De rijke en warme uitstraling zorgt voor meer gezelligheid en geeft de ruimte een intiemere sfeer.

Velours is een wat dikkere stof, die het geluid dempt en de ruimte helpt isoleren. Doordat de stof verduisterend is en rust uitstraalt, wordt het ook vaak gekozen voor de slaapkamer.

Collectie gordijnen velours

dijnen veloursDe velours gordijnen van 123gordijn zijn van hoge kwaliteit, verkrijgbaar in allerlei kleuren en geven je ruimte net dat beetje extra luxe wat het nodig heeft!

Bestel je velours gordijnen eenvoudig en snel bij 123gordijn.nl.

WhatsApp
Bestelhulp