Gordijnen voor de uitbouw, serre, buitenkamer of erker

Bron: VT wonen 

Serregordijnen

Op zoek naar gordijnen voor de serre? Of zoek je verandagordijnen? Misschien heb je wel een grote lichte erker met een mooie grote raampartij en kussens, waar je ook s ’winters heerlijk in de zon kunt zitten.

Wil je meer privacy of gezelligheid. Denk dan in de zomer ook eens aan buitengordijnen?

Binnen is buiten een buiten is beetje binnen aan het worden. Heerlijk toch om in de zomer jouw woonkamer te verdubbelen door de glazen pui of door de openslaande deuren open te zetten. Je wil je toch overal lekker voelen of dat nu in de tuin of in de keuken is.

Tevens moet het overal comfortabel zijn, waar we ook zitten.

Niet te warm, maar ook niet te koud zijn. Doordat buitenruimtes vaak veel licht en tocht hebben is het toch fantastisch om deze flexibel aan te kleden met gordijnen.

Bron: Pinterest / Futuristic interio By JV

Denk bijvoorbeeld aan gordijnen in die heerlijke serre of uitbouw met veel glas.

Zo creëer je in de winter, dat heerlijke buitengevoel in een winterkamer. Heerlijk toch, die warme zon op je snoet…het medicijn tegen die enorme winterdip of bij sommige onder ons zelfs “depressie.”

Daarentegen kan het in de zomer dan weer heel snel “bloody hot” worden….. Heb je glazen dakramen dan kan de temperatuur helemaal snel oplopen. Voor dit soort speciale ramen of schuine ramen mag je ons ook altijd om advies vragen. Zo zijn de plissés en blinds ed. nog volop in ontwikkeling. Er is buiten de webshop best nog een hoop mogelijk.

 

Bij 123gordijn.nl:

  • Word je serregordijn gratis op maat gemaakt;
  • Zijn de verzendkosten gratis vanaf €200,-
  • Heb je maatwerk vaak al na 3 á 5 (werk)dagen in huis;
  • Mag je gratis een staal aanvragen;

WhatsApp