Jongenskamer gordijnen

Jongenskamer

Wil je alleen het beste en stoerste voor jouw jongenskamer, lees dan snel onze volgende tips. We hebben niet alleen leuke tips voor de kleine kinderen, maar ook voor onze grote jongens in de pubertijd.

Het is dus wijsheid om even te kijken voor welke leeftijd je gaat inrichten. Waar houdt jouw kind van. Vandaag de dag kun je zoveel inspiratie opdoen op bijvoorbeeld Pinterest.

Kijk samen met je zoon naar deze plaatjes en vraag wat hij mooi vindt.

Denk aan de kleuren, maar ook aan de sfeer. Misschien leuk om samen een moodboard te maken., Zo kan je snel in 1 oogopslag zien wat jullie mooi vinden en in welke richting je moet gaan denken.

Houd hij van superhelden, auto’s of voetbal? Of heeft hij liever een dinokamer of juist lekker rustig en basis.

Het hoeft geen saai mannenhuis te worden, maar juist gezellig en toch typisch “jongens”.

Houdt ook in de gaten, dat het een aantal jaren mee moet kunnen. Je wil niet dat je zoon er volgend jaar niets meer aan vindt, omdat het simpelweg alweer te kinderachtig voor hem is.

Voor het inrichten van de hele klein baby’s kun je ook even onze blog “babykamertips” lezen

Ben je samen op zoek naar een stoere mancave, denk dan aan robuuste materialen als hout en staal  gecombineerd met krijtverf en zwart.

Kinderkamer jongen

Langer plezier van je kamer. Ga dan voor een sterke en rustige basis, maar maak het met up to date met enkele accessoires. Denk aan een nieuw dekbed of even een leuke nieuwe kleur op de wand. Ruim speelgoed op achter deuren en kijk goed of het nog wel bij de leeftijd past. Dat ruimt ook nog eens op.

 

Stoere kinderkamer ideeën

Ga je toch liever thematisch te werk? Geef je zoon een eigen junglekamer, skateparadijs of dinowereld! Of ga voor superhelden, auto’s of voetbal. Met leuk behang en accessoires kom je al een heel eind.

Bij ons kun je de juiste raambekleding zoeken. Onze kinderkamer gordijnen zijn uitermate geschikt voor een jongens slaapkamer. Bekijk ook onze effen stoffen en uni’s in mooie stoere kleuren.

Voor de jongenskamer kunnen stoere linnens en linnenlooks gebruikt worden in combinatie met stoere printjes. Je kunt met stoffen en gordijnen een mooie passende sfeer maken in de slaapkamer. Zorg ook altijd dat je voor een verduisterend of lichtdichte optie kiest. Dit kan heel eenvoudig door te kiezen om je gekozen gordijnstof te voorzien van een lichtdichte voeringstof.

Tienerkamer jongens

Wat worden ze toch snel groot. Ga samen met je puber door zijn kamer. Gooi al het speelgoed eruit en maak plaats voor een bureau in de tienerkamer.

Maak het eenvoudig en rustig. Zodat hij lekker kan chillen met zijn vrienden en rustig kan leren met voldoende werkplek.

Misschien kunnen we je inspireren met de volgende stoere jongensgordijnen

Goede en duurzame kwaliteit kindergordijnen voor een zeer nette prijs

Onze collectie gordijnstoffen worden in Europa geproduceerd volgens strenge kwaliteitseisen. Onze gordijnen hebben dan ook een zeer hoge duurzaamheid en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Bij 123gordijn.nl:

  • Word je jongenskamer gordijn gratis op maat gemaakt;
  • Zijn de verzendkosten gratis vanaf €200,-
  • Heb je maatwerk vaak al na 3 á 5 (werk)dagen in huis;
  • Mag je gratis een staal aanvragen;