Babykamer gordijnen

Babykamergordijnen

Good news!⭐ Jullie krijgen een baby. Nu kun je lekker aan de slag met de babykamer. Wordt het een jongens-of meisjeskamer? Misschien wil je dat nog helemaal niet weten en kies je voor een unisex babykamertje. Je gaat beginnen met het inrichten van de mooiste kamer in het huis, de babykamer! We hebben wel wat tips, waar je op kan letten bij het inrichten van het gezelligste kamertje in huis. Lees onze blog “babykamertips”

Babykamer ideeën

Misschien is het handig om je te laten inspireren door Pinterest. Wat vind je mooi? Wordt het een romantische babykamer of juist een hele stoere?

Maak de kamer niet te druk, maar een leuke accentkleur op de muur of een behangetje. Sommige mensen kunnen heel goed tekenen. Maak dan een mooie grote tekening op de muur. Zo wordt het echt heel persoonlijk.

Nu kun je lekker gaan shoppen. Kies je voor een wieg of een ledikant? Wat voor commode en kledingkast? Kies je kleur of print? Misschien kunnen we je inspireren met de volgende thema’s?


Scandinavische babykamer

Denk aan rustige vergrijsde pastelkleuren gecombineerd met veel wit. Kies voor de typisch scandinavische prints of schilder een kleurvlak op de muur.

Vintage babykamer

Bij een vintage babykamer denken wij aan rotan meubelen. Veel naturellen, beiges, roestkleuren en bruintinten. Uiteraard gecombineerd met veel wit.

Traditionele babykamer

Wanneer je weet of het een jongen of een meisje wordt, dan kun je al wat gerichter gaan shoppen en stylen. Tijdloos en altijd geliefd blijft de roze meisjeskamer en de babyblauwe jongenskamer. Maak het net even wat specialer met bijvoorbeeld goud of zilveren accenten erbij.

Stoere babykamer
Leuke trend op het moment is de stoerdere babykamer. En let wel, dit kan ook voor meisjes! Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een krijtverf in een stoere donkere kleur. En beetje robuuste meubeltjes. 

Er zijn ontzettend veel leuke babykamers te bedenken: denk aan een sterrenkamer een bohemian of junglekamer enzovovoorts. Zorg ook voor een lekker stoel of plek waar je zelf kunt zitten met je kindje. Denk bijvoorbeeld aan een schommelstoel om in te voeden en je zoon of dochter heerlijk in te wiegen.


Licht en donker, dag en nacht regelen met de gordijnen.

Zorg ervoor dat je het goed donker krijgt op de babykamer, zodat je baby heerlijk kan slapen.

Je kunt dit heel goed voor elkaar krijgen door voor lichtdichte gordijnen te kiezen of voor een lichdicht of verduisterend  rolgordijn. Laat je niet afschrikken voor een leuke print of inbetween. Ook deze kunnen lichtdicht gevoerd worden. Bijkomend voordeel is dat je ook nog een de temperatuur hier wat constanter mee kunt houden.

Misschien vind je het een fijn idee om te kiezen voor een brandvertragende gordijnen. Kijk maar eens naar dit filmpje 

Bronnen: Al het beeldmateriaal komt van Pinterest.

 

Misschien kunnen we je inspireren met de volgende babykamergordijnen

Goede en duurzame kwaliteit kindergordijnen voor een zeer nette prijs

Onze collectie gordijnstoffen worden in Europa geproduceerd volgens strenge kwaliteitseisen. Onze gordijnen hebben dan ook een zeer hoge duurzaamheid en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

 

Bij 123gordijn.nl:

  • Word je jongenskamer gordijn gratis op maat gemaakt;
  • Zijn de verzendkosten gratis vanaf €200,-
  • Heb je maatwerk vaak al na 3 á 5 (werk)dagen in huis;
  • Mag je gratis een staal aanvragen;