• Vandaag besteld, binnen 3 weken in huis
  • Gratis proefstalen
  • Goede kwaliteit

Zomermaanden

De zomer komt er weer aan, op woensdag 21 juni gaat de zomer officieel van start. Ik persoonlijk vind dat het mooie weer dit jaar lang op zich heeft laten wachten. Het is pas vanaf deze week echt mooi weer, met veel zon. Dat mag ook wel na de vele regenbuien van het vroege voorjaar plus de toch wel vrij koude dagen. Kijk jij ook uit naar de zomer? Waar kijk je dan het meest naar uit?

 

Zomervakantie

Ik kan me zo voorstellen dat je het meest uitkijkt naar de zomervakantie. Voor de een zal dit in het hoogseizoen zijn vanwege de kids, en voor de ander juist buiten het hoogseizoen om, of juist in de bouwvak.

Ga jij nog weg deze zomer? Lekker een paar weekjes op de camping dicht bij huis staan? Of ga je wel kamperen, maar dan in het buitenland? Of is kamperen niet voor jou weggelegd en vertoef je liever in een huisje / stacaravan op een park.

Laten we dan ook zeker de vakanties niet vergeten waar je lekker in een hotel zit, all inclusive lekker bij het zwembad en bij het buffet. Voor een paar daagjes eventueel een auto huren en andere activiteiten ondernemen.

Er zijn zoveel soorten vakanties en zoveel periodes dat je op vakantie kan dat voor eenieder verschilt. Het is maar net waar je voorkeur naar uit gaat, en wat bij jou past.

 

 

Thuisblijvers

Heb je geen vakantieplannen en blijf je dit jaar lekker thuis? Dan ben je vast al aan het bedenken wat je in je vrije weken kan gaan doen. Er zullen altijd wel klusjes in en rondom het huis zijn waar je mee aan de slag kan. Je hoeft niet elke dag bezig te zijn, maar je kan het mooi afwisselen. Even een dagje of ochtendje klussen en dan weer een dag of 2 niks. Heerlijk toch! Niks moet en alles mag.

Herken je dat gevoel, dat je ineens dingen in huis wil gaan veranderen? Tijd voor nieuwe kussentjes op de bank, of misschien wel tijd voor een nieuw vloerkleed. Ander kleurtje op de muur? Wat meer in de zomerse sferen misschien?

Denk ook eens aan de raamdecoratie, is dit al aan vervanging toe? Of vind je zelf dat het tijd is voor wat anders? Bedenk dan goed wat bij jou en jouw interieur past. Welke kleur wil je graag, wat voor sfeer moet het afgeven etc. Allemaal aspecten waar je om moet denken.

 

Warme plaknachten

Wat in mijn ogen een nadeel van de zomer is: de warme plaknachten. In Nederland wordt het met het oplopen van de temperatuur nogal gauw benauwd. Zodra de warmte eenmaal in huis is, krijg je deze er ook niet zo snel meer uit. Hierbij is het dus echt belangrijk om goede raamdecoratie te hebben. Sowieso in de slaapkamers.

Als het zo benauwd is op de slaapkamer, is het vaak lastig om goed in slaap te komen en optimaal te genieten van een goede nachtrust. Je draait vaak wat meer en door de warmte kan je beginnen te zweten en te plakken. Dat is niet ideaal natuurlijk. Wat hier goed tegen kan helpen zijn zon – en warmtewerende gordijnen. Deze gordijnen hebben een coating aan de witte achterzijde van het gordijn, welke de warmte en de zon buiten houdt/ weerkaatst. Dit zorgt ervoor dat je de kamer veel langer koel houdt en je een goede nachtrust behoudt of ervaart.

 

De zomer aanpak

Heb je/ hebben jullie besloten toch een aantal dingen te veranderen in en om huis? Zijn de zomerkriebels toegeslagen? Dan is er niets leuker dan interieur shoppen, althans dat vindt ik. Lekker in bouwmarkten en interieur winkeltjes rondneuzen. Wie weet vind je wel heel wat leuks!

Kleine vensterbank decoraties of juist iets voor op tafel. Nieuwe hoezen voor om jouw sierkussens, of geheel nieuwe sierkussens. Schilderijen, plantjes, vazen en noem het allemaal maar op. Voor de grotere veranderingen zoals verven en nieuwe raamdecoratie zul je wellicht eerst wat meer in moeten verdiepen en oriënteren.

Oriënteren doet iedereen op zijn of haar eigen manier. De een gaat het liefst gewoon naar de winkel zelf en bekijkt daar de mogelijke opties en vraagt eventueel advies aan een medewerker. Een ander doet het liever online en vraagt online samples of ral waaiers aan.

Wat betreft de raamdecoratie willen wij jou graag adviseren goed van te voren te oriënteren, en samples online aan te vragen/ mee te nemen uit de winkel. Ook bij ons kun je heel gemakkelijk tot 10 gratis proefstalen bestellen, welke jou helpen bij het maken van de juiste keuze. Neem dus vooral een kijkje in onze webshop en wie weet heb jij binnenkort super mooie, nieuwe gordijnen in huis hangen!

 



WhatsApp
Bestelhulp