Woonmaand oktober 2022

Het is bijna weer zover: de woonmaand van 2022 oktober! Dat betekent veel inspiratie op doen en nieuwe trends ontdekken. Of je nou aan het verhuizen bent, of dat je de huidige woning wil aanpassen. In de woonmaand oktober kan het allemaal. Veel webshops en winkels lanceren in deze maand nieuwe collecties, modellen en trends + bijbehorende kleuren. Laat je dan ook inspireren door woonbladen, webshops of natuurlijk de social media.

Herfst

Het wordt herfst, het weer slaat om en we gaan met z’n allen meer binnen leven. Dit is dan ook hèt uitgekozen moment om wat dingen in het interieur te gaan veranderen. Je kunt het zelf zo gek maken als je wil. Je kunt ervoor kiezen om het gehele interieur te vernieuwen en te vervangen, maar je kunt er ook voor kiezen om een paar kleine aanpassingen te doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan nieuwe gordijnen, of een set nieuwe sierkussens ;)

Bestel bij ons even wat proefstalen, tot 10 stuks gratis. Dan kun je thuis de stoffen goed bekijken, wie weet zit er voor jou wel wat tussen en sluit het naadloos aan op jouw wensen!

Woonmaand beurzen

Even een dagje er tussenuit om inspiratie op te doen is zeker niet verkeerd. Het hoeft natuurlijk niet allemaal thuis vanaf de bank geregeld te worden. Het is daarom altijd goed om je even in te lezen over de woonmaand beurzen die eraan zitten te komen. Hieronder hebben wij even 3 populaire beurzen op een rijtje gezet voor jou.

Dutch Design Week in Eindhoven

'Get Set' is het thema van de Dutch Design Week 2022. Volgens de organisatie van de DDW, die van 22 tot en met 30 oktober plaatsvindt in Eindhoven, duidt dit thema op een verschuiving in mentaliteit van voorbereiding naar actie.

Beurs Eigen Huis 2022

Beurs Eigen Huis vindt plaats van 14 t/m 16 oktober 2022. Dit keer in hal 7 & 8 van Jaarbeurs Utrecht. De beursvloer is opgedeeld in 5 thema’s, zodat de bezoeker de beurs gericht kan bezoeken. 

Kreadoe

Kreadoe vind plaats van 26 oktober t/m 30 oktober 2022 in de Jaarbeurs in Utrecht.

 


Thuis in het afgelopen jaar

In het afgelopen jaar hebben we natuurlijk (helaas) ook al veel thuis gewerkt en geleefd. Iets wat we ons voor jaren geleden niet hebben kunnen voorstellen. In de zomermaanden veel binnen/ thuis? Dat is eigenlijk iets heel geks, maar afgelopen jaar leek het de normaalste zaak van de wereld.

Wel is het thuis voelen hierbij een belangrijk punt geworden. Omdat je zoveel thuis zit, wil je wel een plek waar je je ook echt thuis voelt. Dit maakt ook dat veel mensen misschien al met het interieur aan de gang zijn geweest, maar lang niet iedereen.

Kleur van het jaar 2022

Bright Skies is uitgekozen tot de kleur van het jaar 2022 door de Flexa kleurenexperts. En Olive Sprig is uitgekozen tot kleur van het jaar 2022 door Histor. Wil je meer over deze 2 kleuren lezen? Bekijk dan onze blog.

Wat is dan de kleur van het jaar 2023?

De kleur van het jaar 2023 is bekend gemaakt! Vanuit Flexa is de kleur Wild Wonder bekend gemaakt. Ook heeft Histor de kleur van het jaar bekend gemaakt, dit is Vining Ivy geworden. Wat een toffe kleuren weer. Shop bij ons de gordijnen in deze prachtige kleuren!

Interieur naar eigen smaak

Kortom, er zijn zoveel dingen mogelijk. Je kunt het voor jezelf zo gek maken als je wil. Maar je kunt het ook juist zo rustig en kalm maken zoals je wil. Juist daarom is het zo belangrijk om je inspiratie op verschillende plekken en manieren op te doen.

Wat dacht je van kleuren combineren? Tegenwoordig zie je steeds meer kleuren combinaties die je in eerste instantie niet altijd verwacht. Maar zodra je kleuren gaat combineren, ze eigenlijk toch wel heel mooi samen zijn.

Kennen jullie de uitspraak ook? Vaak ben je te bang! Geef de kleurencombinatie een kans door klein te beginnen. Begin eerst eens met kleine accessoires in de kleuren, en als het bevalt kun je groter gaan uitpakken.

Woonmaand 2022 is voor jou

Bereid je maar vast voor op de woonmaand van dit jaar. Ga goed op onderzoek uit en maak jouw huis weer helemaal thuis. Wij gaan ondertussen weer verder met het uitbreiden en vernieuwen van onze collectie ;) Hoe leuk is dat! Hou dan ook vooral onze website goed in de gaten.

Wij wensen jou heel veel succes en plezier in de Woonmaand oktober!

 WhatsApp
Bestelhulp