WITTE GORDIJNEN

WITTE GORDIJNEN

SUMMERTIME

Wit maakt ruimtelijker, lekker fris en luchtig. Wit is neutraal. In de meeste huizen is wit de basiskleur bij uitstek. Wit is sereen en maagdelijk en zorgt voor een kalme rustige sfeer. Wit is schoonheid en zuiverheid. Een kleur die geen warmte op neemt, dus lekker voor in de zomer.
Goed te combineren met hout of bamboe voor een warme sfeer.

SUN SHINE!
Witte stranden, witte slippertjes
Witte zonnebrillen en zonnebrand
 KLEUR VAN DE MAAND

WIT

WITTE GORDIJNEN EN wit IN JE INTERIEUR

Wit lijkt een gemakkelijke kleur. "WIT = toch WIT?" Juist niet! Er zijn ontzettend veel soorten wit. Van warm wit, bijvoorbeeld de crèmekleurige richting geel of de koele witten met een heel scala wittinten daartussen.

Wit is vaak een basis voor de muren en kozijnen, en juist daarom extra belangrijk om net die juiste te vinden. Welke wit past het beste in combinatie met een bepaalde lichtinval. De juiste wit is moeilijker te kiezen, dan een uitgesproken of pittige accentkleur kleur.

En de combinatie met een accentkleur maakt het extra belangrijk om voor de juiste kleur wit te kiezen.

We hebben ontzettend veel verschillende witte gordijnen waaruit je kunt kiezen.

Witte overgordijnen, witte inbetweens, witte vouwgordijnen en uiteraard witte rolgordijn. Voor deze laatste hebben we helaas de collectie tijdelijk moeten aanpassen en inkrimpen. Door de Brexit konden wij geen levertijden meer garanderen op veel rolgordijnen. We werken hard om de nieuwe collectie rolgordijnen in trendy prints en kleuren zo snel mogelijk online te zetten. 

Ik stel voor dat je onze gratis witte gordijnstaaltjes aanvraagt, zodat je zeker weet dat je de juiste wit te pakken hebt. Anders kan het vloeken met de de witte muren of kozijntjes. Eeuwig zonde!

We zitten midden in de zomer dus heeft wit ook nog eens een extra functie. Namelijk dat het direct zonlicht weerkaatst. En daar kun je mooi gebruik van maken met de verduisterende en witte lichtdicht gordijnen. Door de witte coating aan de achterzijde houden zij de warmte langer buiten en kan jij heerlijk cool slapen.

Tip! Houd ze overdag lekker dicht en lucht pas laat in de avond de ruimte, wanneer de tropische temperaturen tijdelijk verlaagd zijn.

Vind je het nog lastig? Vraag gratis kleurstalen aan, zodat je alle kleuren thuis kunt vergelijken!

Ben je om en  zie jij wit wel zitten? BESTEL altijd eerst DE GRATIS
witte STOFSTAALTJES
❤️

Heb je nog hulp nodig welke kleuren goed passen bij jouw persoonlijkheid en een passend kleurenpallet in jouw huis check dan deze blog.

 

WITTE WEETJES: VOLGENS DE BEELDBALIE

(HOE DAN? EVEN GOOGLEN)

“ Wit en zwart zijn eigenlijk geen kleuren. Wit is licht en zwart is het gebrek aan licht. Maar vanwege het effect van wit en zwart, laten we ze hier natuurlijk niet onbenoemd. Wit wordt gezien als de kleur van onschuld, puurheid en vrede. De kleur heeft met name positieve associaties zoals zuiverheid, maagdelijkheid, eenvoud, stilte, kalmte, netheid en helderheid. Wit stimuleert tot opruimen, symboliseert een nieuw begin en reinheid. Wat negatievere associaties met wit zijn naïviteit, leegte en perfectionistisme.”

 WhatsApp
Bestelhulp