• Vandaag besteld, binnen 3 weken in huis
  • Gratis proefstalen
  • Goede kwaliteit

Tijd voor vernieuwing

Vernieuwing en/of aanvulling van de collectie is leuk, maar ook erg belangrijk. Jarenlang met een en dezelfde collectie doen is wel mogelijk, maar op een gegeven moment raken mensen daarop uitgekeken. Daarom is het belangrijk dit up to date te houden en af en toe eens even kritisch naar de collectie te kijken.

Wat hebben we, hoe verkoopt het en heel belangrijk: wat missen we? Kies je ervoor om vergelijkbare stoffen toe te voegen of ga je juist voor hele andere soorten stoffen. Wat denk jij dat goede hardlopers zullen zijn en welke trends zijn tegenwoordig helemaal in?

Warm en wollig

Het is nu niet de juiste tijd om voor warm en wollig te kiezen, maar wel iets om over na te denken voor in het najaar en de winter. Nieuw in onze collectie, de Woolvilt en de Double Denim. Dit zijn warme, dikke stoffen. Ook zijn beide stoffen gemaakt van brandvertragende garen, waardoor ze blijvend brandvertragend zijn. In mooie en veel verschillende kleuren verkrijgbaar.

 

Glitter and glamour

Onze metallic stoffen doen het al jaren onwijs goed. Denk aan de Wega Metallic Gold, een van de grootste hardlopers of de Metallic Champagne. Deze stofsoorten hebben we al in meerdere kleuren te verkrijgen.

Printjes zie je steeds meer opkomen in de hedendaagse interieurs. Maar welk printje past bij jou thuis? Is het voor in de woonkamer? Of op de kinderkamers voor je zoon of dochter? In welke ruimte komt het gordijn met print te hangen en welke kleuren zijn er verder in de kamer verwerkt?

Waarom dan geen prints combineren met de glitter and glamour van de metallics? Dat is dus precies wat wij hebben toegevoegd in onze collectie. Onder andere de Sparkling Leafs, een mooie print van bladeren met metallic erin verwerkt. Meer fan van de Glitter Triangles, een driehoeksprint verwerkt met metallic? Beide stoffen verkrijgbaar in goud, zilver en roze.

 

Natural prints

Nu prints helemaal in zijn gaan steeds meer mensen erover nadenken om dit ook toe te passen in huis. Van de vele prints zijn er misschien ook een aantal die je too much vindt en welke totaal niet bij de ruimte passen. Daarom hebben wij onze collectie van de natural prints wat uitgebreid. Dit zijn prints met een rustige, basic achtergrond in een beige kleur.

Voor in de woonkamer bijvoorbeeld de Budha Mind of de Magnolia Flower en de Spring Garden voor een echte bloemen liefhebber. In de kinderkamer kun je bijvoorbeeld kiezen voor een dieren print zoals de Black Cat, Dog Talk of Flock of Sheep. Bekijk hier direct al onze (nieuwe) prints.

Jacquards

Ik hoor je misschien al denken, wat is een jacquard precies? Een jacquard is een wat dikkere stof met ingeweven dessins. Hier hadden we al een aantal stoffen van in de collectie, welke nu zijn aangevuld! Zo hadden we al de Jacquard – Golden Stripes, vrij recent toegevoegd ook de Vintage en de Aubusson. Beide in verschillende soorten/ kleuren verkrijgbaar.

Net nieuw toegevoegd, de Color Dots. Een vrolijk gordijn toepasbaar in zowel de woonkamer als op de kinderkamers. Tip, laat deze lichtdicht voeren voor op de slaapkamer. Ook de Leafs hebben we hieraan mogen toevoegen. Een rustige print met bladeren, verkrijgbaar in groen, beige en binnenkort ook oudroze!

Kijk je ogen uit

Van wollig tot aan glitter, zo door naar de printjes. Best wel weer wat nieuws allemaal, al zeg ik het zelf. Benieuwd hoe deze stoffen er uit zien? Neus even lekker rond in onze webshop, je komt ze vast wel tegen. Zit er wat voor je bij? Bestel dan gerust gratis staaltjes om de stoffen thuis te bekijken.

Spoiler alert! Er komt nog meer nieuws aan, leuk he? De stof is wellicht al bekend bij jullie, de Brilliant. Momenteel nog maar in 2 kleuren verkrijgbaar, maar er komen nog veel meer kleuren bij! Benieuwd welke? Houdt onze website dan goed in de gaten.

Liefs, Dominique



WhatsApp
Bestelhulp