• Vandaag besteld, binnen 3 weken in huis
  • Gratis proefstalen
  • Goede kwaliteit

Project gordijnen

GORDIJNEN VOOR CAMPER, BOOT OF CARAVAN

RAAMDECORATIE IN CAMPER OF CARAVAN: DIT IS ER MOGELIJK Het ziet er naar uit dat we dit jaar weer zorgeloos op vakantie kunnen. Ben jij de trotse eigenaar van een leuke oldtimer of is de camper of caravan toe aan een make-over? Meestal zijn de kleuren en sfeer bepaald door de fabrikant en vaak niet de leukste motiefjes en printjes ;-) Weet je dat je het heel sfeervol kunt maken met nieuwe bootgordijnen, caravangordijnen of campergordijnen op maat gemaakt.

Meestal denk je bij raamdecoratie aan de gordijnen voor in huis. Maar wil je ook een eigen sfeer creëren in de camper, caravan of de boot? Buiten dat het de ruimte mooi aankleed. Bedenk dat gordijnen juist nu een hele belangrijke rol hebben. Denk aan de isolatie en hou met een goed gekozen gordijn de warmte langer buiten, maar uiteraard ook de privacy beschermen. Goed nieuws! Jouw stacaravan of mobiele huis helemaal gecustomized, zodat jij lekker kan genieten op vakantie of heerlijk tot rust kan komen tijdens een weekendje weg.

Bekijk direct onze verduisterende gordijnen of lichtdichte gordijnen.

GORDIJN SCHUIN RAAM

Ook voor gekke schuine ramen of ronde patrijsraampjes?  Ook speciale maten kunnen op verzoek en gemakkelijk op maat besteld worden. We ontvangen graag de maten en tekeningen via de mail of whatsapp. Super gemakkelijk en zo kunnen we meekijken wat voor jou de meest passende raamdecoratie is.

Specials raamdecoratie? Mail ons de maten en foto's. 

HOTELCHIQUE OF BOETIEKHOTEL PROJECT GORDIJNEN

Wist je dat wij ook project gordijnen leveren aan zakelijke markt. Denk aan Hof van Saksen van Landal, openbare overheidsgebouwen en Van der Valk hotel. Deze project gordijnen voldoen aan de strengste eisen qua brandveiligheid. We hebben een enorme collectie blijvend brandvertragende gordijnen. Het betreft hier alle Polyesters aangeduid met FR (Flame Retardent) En onze luxe collectie Trevira CS. Tevens allen ten minste Oeko-tex standaard 100.

Op zoek naar iets specifieks? Te denken valt aan een bepaalde kleur, print gordijn of eigenschap. Denk aan verbeteren van de akoestiek of de vochtige/natte ruimtes en eventuele schimmelwerende gordijnen of antibacteriële gordijnen. Ook daar hebben wij oplossingen voor en we kijken heel graag met je mee.

Vergeet nooit de brandvertragende inbetweens, oftewel inbetweens projectstoffen, zodat alle gasten kunnen genieten van rust en privacy in de kamers.

Tip! Voor de ultieme hotelsfeer, hebben we een enorme collectie velours projectgordijnen in alle kleuren. Vraag direct de gordijnstalen van de Lux FR aan. En maak de moodboards en sfeer van de kamers voor de gasten. Tevens leveren we kamerhoge 280-300cm, lichtdichte projectstoffen (Black-out) in velours of velvet. De meest luxe hoteltrend van dit moment. Boetiekhotelsfeer op maat gemaakt en kant en klaar om op te hangen. Mooie dikke kwaliteiten projectstoffen en projectgordijnen, gemaakt van 100% polyestergaren. Hufterproof voor jarenlang plezier. Nog luxer voor het hotel, dan laat je het gordijn helemaal bijpassend en luxe voeren. Gevoerde gordijnen vallen nog luxer en zwaarder en gaan ze veel langer mee. Gordijnvoeringen voor projectgordijnen zijn er in maar liefst 100+ kleuren bijpassend of juist contrasterend.

Niet alleen mooi maar ook lekker duurzaam, want zo gaat het gordijn ook nog langer mee!

Shop direct de velours FR gordijnen .

KANT EN KLAAR GORDIJNEN B&B of TINY HOUSE

Superleuke, creatieve B&B’s poppen als paddestoelen uit de grond. Helemaal trendy en in sfeer gestyled voor de mooiste herinneringen en overnachtingen. Door de juiste projectgordijnen toe te voegen aan jouw Bed & Breakfast bereik je direct de sfeer welke je wil uitstralen, zonder dat je enorm veel nodig hebt.

Door enkel projectstoffen of projecttextiel aan de kamers of studio’s toe te voegen bereik je groots effect, zonder veel poes pas.

Naast kant en klaar gordijnen op maat kan je ook hier weer het beste voor een basis met verduisterende of lichtdichte gordijnen kiezen. Dan kunnen de gasten altijd lekker donker slapen.

PROJECTSTOFFERING GORDIJNEN APPARTEMENT of STUDIO

Waarvoor je ook gordijnen zoekt. Appartementen, studio’s, cruiseschepen. Wij hebben àltijd een passende oplossing. Bij 123gordijn staat er een team van interieur- en gordijnspecialisten klaar om je te helpen.

  • Regel je de raamdecoratie op maat in slechts 1-3 weken
  • Losse stoffen ook verkrijgbaar
  • Projectstoffering en gordijnen voor zakelijk gebruik
  • Direct de sfeer en kleur bekijken met de gratis gordijnstaaltjes
  • En een hele fijne klantenservice, een klantwaardering van 9.1 op Kiyoh reviews


WhatsApp
Bestelhulp