Paskamergordijnen

Paskamergordijnen

PASKAMERGORDIJNEN OP MAAT

Onze gordijnen passen niet alleen in elk interieur thuis, maar kunnen ook een waardevolle toevoeging zijn voor in jouw winkel of salon. Creëer ook hier direct de beste look en feel. Denk bijvoorbeeld aan de paskamers. Zorg met de juiste gordijnen voor de paskamer, dat jouw klanten zich comfortabel en op het gemak voelen. Omkleden en passen moet veilig voelen. Dat kan in alle rust en privé met de juiste afscheiding. Dit werkt niet alleen verkoop verhogend, maar maakt de uitstraling van de winkel.

HUFTER PROOF GORDIJNEN PASKAMER

We leveren paskamergordijnen op maat. De vraag naar dit type gordijn voor in de winkels neemt toe. Dè reden voor de keuze van het onderwerp voor deze blog. Niet alleen gordijnen, maar ook paskamergordijnen maken wij al jaren op maat. Waar je rekening mee dient te houden is dat de gordijnen heel vaak open en dicht gaan. Vaker dan thuis. Ze dienen dus “hufter-proof” te zijn. Denk dan ook aan stevige stoffen of onze dikke velvet kwaliteit. Je wil niet door de stof kunnen kijken. Deze mooie dikke kwaliteit is stevig en is ook nog eens in een enorm uitgebreid kleurenpallet, zodat er altijd een passende kleur voor jouw winkel is. Om de winkelgordijnen extra stevig te maken kun je ons altijd om advies vragen. Zo hebben wij voor iedere kleur ook een bijpassende kleur voering. Deze kan in overleg dusdanig geconfectioneerd worden door ons atelier, zodat het paskamer gordijn langer meegaat. De voering dient als een extra versteviging en beschermlaag, waardoor het gordijn langer meegaat.

TRENDS VAN NU

RINGGORDIJNEN PASKAMER

Omdat deze gordijnen veel gebruikt worden en de hele dagen open en dicht getrokken worden adviseren wij om deze gordijnen op een roede met ingeslagen ringen te plaatsen. Door de kleur van de ringen kun je variëren van een industriële uitstraling met RVS, of een meer klassieke door voor messing roedes en ringen te kiezen. Zit jouw kleur ring er niet bij? Vraag gerust advies. Een paskamer gordijn met plooitjes en haakjes is veel gevoeliger. Deze adviseren wij niet voor in jouw winkel.

BRANDVERTRAGENDE GORDIJNEN PASKAMER

Kleedkamer gordijnen nodig voor jouw winkel? Of een afscheiding van de paskamers vergeet dan niet de brandveiligheid en overweeg om een blijvend brandvertragende pasgordijnen aan te schaffen. Bij ons shop je deze door in de webshop te  selecteren op brandvertragende gordijnen. Ook wanneer je certificaten nodig hebt voor brandweer en verzekering dan helpen we je uiteraard met alle liefde aan de juiste gordijnen en bijbehorende certificaten volgens de strengste Europese normeringen. 

 

 Related Products

WhatsApp
Bestelhulp