Nieuw jaar, frisse start

Wat is het jaar toch voorbij gevlogen. Zo is het begin december en heb je alle feestdagen nog te gaan, en zo ineens zijn de feestdagen ook alweer over. Begin december hebben veel mensen met de kids Sinterklaas gevierd. Eind december staat vaak toch een beetje in het teken van samenzijn. Denk hierbij aan Kerstmis, waarbij veel mensen hun vrienden/ familie opzoeken. En om het jaar af te sluiten is er natuurlijk nog Oud en Nieuw. 

 

Dag Oud..

Oud en Nieuw, het feest waarbij we afscheid nemen van het afgelopen jaar, en waarbij we met elkaar het nieuwe jaar, 2023, ingaan. Sommigen hebben wellicht een wat lastig jaar achter de rug, maar sommigen misschien ook wel een heel goed jaar. Het mooie van het nieuwjaar is, dat je het oude jaar achter je kan laten en met een frisse start kan beginnen.

Sommigen zullen goede voornemens hebben voorgenomen voor het jaar 2023, en anderen juist niet. Ook zijn er veel mensen die bepaalde doelstellingen hebben voor het nieuwe jaar, en hier flink mee aan de slag gaan. Ieder kan met zijn eigen voornemen/ doelstelling bezig. Of juist lekker doorgaan zoals je dat in 2022 ook hebt gedaan.

In het jaar 2023 brengen wij, 123gordijn, ook wat veranderingen aan. Maar wat gaan we precies doen?

Wij laten delen van de oude voorraad uitlopen. Dit zijn de artikelen die niet meer te verkrijgen zijn. Al deze artikelen hebben wij dan ook in de SALE gezet. Nieuwsgierig? Neem dan vooral een kijkje in onze webshop!

 

 

Hallo Nieuw!

Er gaat dus wel een deel van de collectie uit, en offline van de website zodra dit op is. Worden wij dan ineens een lege, saaie webshop? Nee zeker niet, we zijn alweer met van alles bezig voor dit nieuwe jaar!

Naast het feit dat we een deel van de collectie laten uitlopen, komen er ook weer hele mooie, nieuwe stoffen bij. Je begrijpt natuurlijk vast dat hier wel even wat tijd, en uitzoek werk in gaat zitten. Dit maakt dan ook dat wij helaas niet alles in één keer in de collectie kunnen brengen, maar dat dit geleidelijk aan wel zal gebeuren.

 

 

2023, dit jaar is van jou!

Ga dit jaar goed van start, en maak er wat moois van. Wij wensen iedereen dan ook een gezond, en gelukkig 2023 waarbij er veel moois en goeds op jouw pad mag komen. Ook wij gaan er een top jaar van maken met veel mooie, gave, nieuwe stoffen. 

En vergeet natuurlijk niet de proefstalen aan te vragen van de stoffen waar jij in geïnteresseerd bent. Tot en met 10 stuks helemaal gratis! 

Veel liefs,

De dames van 123gordijn

 WhatsApp
Bestelhulp