JAPANDI - GORDIJNEN

JAPANDI - GORDIJNEN

De trend van dit moment. Een warme en minimalistische mix van 2 stijlen. Japans en Scandinavisch.

Het sluimert al wat langer rond; denk aan de Japanse Wabi-Sabi, schoonheid door imperfectie en vergankelijkheid. En de trend "Hygge" uit Scandinavië. Veel strak Scandinavisch design in een uitstekende combinatie met de natuurlijke invloeden uit de Japanse stijl. Grafische strakke belijningen worden gecombineerd met organische vormen.

Minimalisme hoeft zeker niet meer "te" strak en dus voor sommige onder ons koud en ongezellig te zijn. Japan meets Scandinavian is een mooie, warme mix, doordat het de juiste mix van deze 2 werelduitersten is. De sleutel is de balans te vinden tussen eenvoud en warmte. Deze 2 stijlen lijken heel ver uit elkaar te liggen, maar stiekem hebben al een eeuwenoude verbintenis. Japan is in vroegere jaren een enorme inspiratiebron geweest voor Deense architecten, ontwerpers en kunstenaars. 

Ga vooral niet je hele interieur de deur uit doen, maar kijk eens hoe je rust en ruimte kunt creëren. Ruim op en kijk naar de basis, belijningen en kleuren. Zoek hier balans in.

Balans is sowieso iets waar we allemaal naar zoeken. Creëer rust en ruimte in je hoofd met deze rustige en warme woonstijl en voel je helemaal de "Zen Master" in deze heerlijke Japandi woonsfeer.

Japandi Kleuren

Deze stijl kenmerkt zich door veel natuurlijke kleuren. Naturellen, bruin, beige. Maar ook verschillende wittinten, zand- en kiezelkleuren en dan smaakvol gecombineerd met terracotta tintjes en zachte pastels.

Japandi materiaalgebruik

Omring je met rust en warmte. Denk aan simpele belijningen en natuurlijk materiaalgebruik. Houtkleur en onbewerkte houten Scandinavische meubels. Natuurlijk materialengebruik in tegels, maar ook beton, marmer, natuursteen, leer, linnen, rotan, penteken droogbloemen en pampagras. 

HOE DAN? Toeval of hangt het in de lucht?

Lees “De tip van  VTWONEN” dit jaar:

“Stylingtip 2: teddyzacht

De teddytrend is niet te stoppen. Geen wonder, want de liefelijke stof is ontzettend uitnodigend. Banken en fauteuils, maar ook sierkussens omarmen het materiaal. De zoektocht naar zachtheid, daar draait het om. Dikke vloerkleden, wollige plaids en plofkussens, hoe zachter hoe beter. Laat je omarmen door je interieur.” 

Trek je warme gordijnen dicht en teddybeer ❤ op schoot met deze heerlijk knuffelbare en warme teddystof gordijnen. Het kan met de nieuwste, trendy, pluche en aaibare gordijnstoffen van de BEAU.

Gratis staaltjes, op de zelfde dag nog liefdevol ingepakt door onze magazijnbabes, waarna ze naar jou verstuurd worden?

Maak een mooie keuze via onze speciale gratis stalenservice. 

 

Super zachte knuffels en liefs

 

Team 123 

Bronnen en sfeerbord in Japandi stijl: Check ons PinterestbordWhatsApp
Bestelhulp