December feestmaand

De feestdagen staan weer voor de deur! Weet je wat dat betekent? Sfeervolle tijden en warmte in huis! De feestdagen worden vaak gezien als de gezelligste/ leukste tijd van het jaar. Iedereen kijkt er naar uit en zoekt elkaar op om samen te zijn. Niet alleen samen zijn is een kenmerk van de feestdagen, maar ook het versieren/ warm en sfeervol aankleden van het huis.

 

Feestdagen

Onder de feestdagen verstaan we natuurlijk meerdere feesten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Sinterklaas, het grote kinderfeest. Naast Sinterklaas kunnen we ook zeker Nieuwjaar niet vergeten te benoemen, het moment waarop we elkaar allemaal het beste wensen voor in het nieuwe jaar, dit keer 2023 alweer. 

Toch wel de meest gevierde, en meest naar uitgekeken feestdagen is toch wel echt Kerstmis. De kerstboom in huis, de sfeerlampjes erbij aan en alle andere kerstversiering. De tijd dat jouw huis staat te stralen! Lekker eten met het gezin/ de familie of juist de schoonfamilie/ vrienden.

 

 

Kerstkleuren

Laten we het eens hebben over de prachtige kleuren die je veel met kerst ziet. Denk aan groen, van de kerstbomen en kerstkransjes etc. Hierbij natuurlijk vaak de rode kleur van de kerstballen, welke tegenwoordig in zo veel meer kleuren te zien zijn. Vroeger waren het nog een beetje de standaard kleuren welke gerelateerd lagen aan de kerst. Maar tegenwoordig heb je zoveel meer dan dat, denk aan zilver, roze, zwart, blauw, paars en noem zo maar op. Je kan het zo gek niet bedenken of ze verkopen het.

 

 

Nieuwjaar 2023!

Wij, de dames van 123gordijn, willen het volgende naar jou uitspreken:

Wij wensen jou een hele fijne kerst, waarin je heerlijk mag samenzijn met alle dierbaren om je heen.

En natuurlijk de allerbeste wensen, en een gezond en gelukkig 2023!WhatsApp
Bestelhulp