Lichtdoorlatende rolgordijnen

 • Home
 • Lichtdoorlatende rolgordijnen

Lichtdoorlatende rolgordijnen

Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

Producten 1-9 van 22

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Darken - White
  Kom helemaal tot rust met de Darken - White! Dit verduisterde rolgordijn heeft aan de achterkant van de stof een speciale coating die al het licht tegenhoud. Zo houd je de slaapkamer donker en koel, waardoor je ongestoord van je nachtrust kunt genieten.
  € 49,25 vanaf
 2. Sunset - Pewter
  Last van inkijk in je huis? De lichtdoorlatende Sunset - Pewter is zichtdicht en beschermt je huis van nieuwschierige blikken van buitenaf. De stof laat echter nog wel een bepaalde hoeveelheid licht door, wat zorgt voor een aangename lichtinval. Een ideaal rolgordijn voor de eetkamer, woonkamer of keuken.
  € 47,92 vanaf
 3. Sunset - Graphite
  Last van inkijk in je huis? De lichtdoorlatende Sunset - Graphite is zichtdicht en beschermt je huis van nieuwschierige blikken van buitenaf. De stof laat echter nog wel een bepaalde hoeveelheid licht door, wat zorgt voor een aangename lichtinval. Een ideaal rolgordijn voor de eetkamer, woonkamer of keuken.
  € 47,92 vanaf
 4. Cloud - White
  De Cloud - White is een dunne lichtdoorlatende stof, wat zorgt voor een mooie natuurlijke lichtinval. Ideaal voor de eetkamer, woonkamer of keuken. De stof laat een aangename hoeveelheid licht door, maar is voldoende zichtdicht om inkijk te voorkomen. De ultieme combinatie van lichtinval en privacy!
  € 47,92 vanaf
 5. Cloud - Off white
  De Cloud - Off white is een dunne lichtdoorlatende stof, wat zorgt voor een mooie natuurlijke lichtinval. Ideaal voor de eetkamer, woonkamer of keuken. De stof laat een aangename hoeveelheid licht door, maar is voldoende zichtdicht om inkijk te voorkomen. De ultieme combinatie van lichtinval en privacy!
  € 47,92 vanaf
 6. Rock - Blanco
  De Rock - Blanco is een stevige stof met een grove structuur. Een veelzijdig rolgordijn, geschikt voor vrijwel iedere ruimte. De stof is gemaakt van hoogwaardig polyester, daardoor erg sterk en vormvast. Zo weet je zeker dat je nog jaren plezier hebt van je rolgordijnen!
  € 47,92 vanaf
 7. Rock - Wheat
  De Rock - Wheat is een stevige stof met een grove structuur. Een veelzijdig rolgordijn, geschikt voor vrijwel iedere ruimte. De stof is gemaakt van hoogwaardig polyester, daardoor erg sterk en vormvast. Zo weet je zeker dat je nog jaren plezier hebt van je rolgordijnen!
  € 47,92 vanaf
 8. Rock - Taupe
  De Rock - Taupe is een stevige stof met een grove structuur. Een veelzijdig rolgordijn, geschikt voor vrijwel iedere ruimte. De stof is gemaakt van hoogwaardig polyester, daardoor erg sterk en vormvast. Zo weet je zeker dat je nog jaren plezier hebt van je rolgordijnen!
  € 47,92 vanaf
 9. Rock - Pewter
  De Rock - Pewter is een stevige stof met een grove structuur. Een veelzijdig rolgordijn, geschikt voor vrijwel iedere ruimte. De stof is gemaakt van hoogwaardig polyester, daardoor erg sterk en vormvast. Zo weet je zeker dat je nog jaren plezier hebt van je rolgordijnen!
  € 47,92 vanaf
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

Producten 1-9 van 22

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Lichtdoorlatende rolgordijnen

Het assortiment van 123gordijn biedt een diverse keuze aan lichtdoorlatende rolgordijnen welke aan je wens kunnen voldoen. In slechts 3 stappen op een eenvoudige en snelle manier de juiste gordijnen kiezen en bestellen.

Lichtdoorlatende rolgordijnen bestel je snel en veilig bij 123gordijn.nl!