Lichtdoorlatende rolgordijnen

41 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

41 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Lichtdoorlatende rolgordijnen

Lichtdoorlatende rolgordijnen zijn rolgordijnen gemaakt van een lichtdoorlatende stof. Dit is een stof die een deel van het licht tegenhoudt maar ook nog wat doorlaat. Als het buiten licht is, dan is het met de rolgordijnen naar beneden dus niet volledig donker. Lichtdoorlatende rolgordijnen filteren het zonlicht en zorgen voor een mooie zachte lichtinval.

Privacy en lichtinval

Nieuwsgierige buren of voorbijgangers? Lichtdoorlatende rolgordijnen zijn uitermate geschikt voor ruimtes waar je het natuurlijke licht wilt behouden maar geen inkijk wenst. Wanneer je de rolgordijnen naar beneden doet, behoud je gefilterd licht, maar kan er niet meer naar binnen gekeken worden. Met lichtdoorlatende rolgordijnen heb je dus geen bekijks meer, wel zo prettig!

Lichtdoorlatende rolgordijnen op maat

Zoek je perfect op maat gemaakte lichtdoorlatende rolgordijnen van hoogwaardige kwaliteit, dan zijn onze rolgordijnen op maat echt iets voor jou. Je kunt kiezen uit veel verschillende lichtdoorlatende stofsoorten en kleuren; er zit altijd wel iets passends voor je bij.

Niet licht genoeg? Bekijk ook onze collectie transparante rolgordijnen.

Lichtdoorlatende rolgordijnen bestel je snel en veilig bij 123gordijn.nl!

WhatsApp
Bestelhulp