Gordijnen meten doe je zo

147 keer bekeken  donderdag 6 april 2023

Leuk dat je gordijnen wil kopen. Met de mooiste gordijnen en precies pas maak je de ruimte af. De zogenaamde “kers op de taart!” Wij snappen dat het opmeten en het invullen van de juiste maten een lichtelijke paniek kan veroorzaken. Toch is er niets spannends aan, zolang je de eenvoudig uitgelegde instructies hieronder volgt. We nemen je mee aan het handje en wanneer er nog onduidelijkheden zijn, dan horen wij dat heel graag.

Lezen hoe al duizenden klanten je voor zijn gegaan? Dat kan in onze reviews. Daar zijn wij dan weer best trots op.  In de reviews is te zien, dat het eigenlijk bijna altijd goed gaat en we komen er altijd uit, indien het net even anders loopt. Wij presenteren je geen ingewikkelde meetverzekeringen met kleine lettertjes, maar zoeken naar passende oplossingen in samenspraak met jou.

 

GORDIJNEN METEN

Wij heten niet voor niets 123Gordijn! Wij verkopen gordijnen. Met de meetinstructies voor gordijnen bedoelen wij de hoe je de standaard overgordijnen, inbetween gordijnen en vitrage gordijnen kunt opmeten. Alle meetinstructies voor de verschillende confectiemethode hebben we voor je uitgewerkt. Met confectiemethode bedoelen we het type afwerking dat je kunt kiezen in de bestelmodule. Bijvoorbeeld het type plooi: Dubbele plooi, enkel plooi, waveplooi of de ingeslagen ringen. 

Gordijnen kun je hangen aan een rails of roede, welke wij niet meeleveren.  

Bekijk onze eenvoudige meetinstructies: gordijnen meten

 

VOUWGORDIJNEN METEN

Wanneer je kiest voor een van onze mooie vouwgordijnen, dan kun je hier alles lezen over hoe je ze het beste kunt opmeten. 

Bekijk onze eenvoudige meetinstructies: vouwgordijnen meten

 

ROLGORDIJNEN METEN

Rolgordijnen zijn alweer enige tijd niet weg te denken in het assortiment van 123gordijn.nl. Waar je op moet letten en hoe je ze probleemloos online kunt inmeten en bestellen vertellen we je graag.

Bekijk onze eenvoudige meetinstructies: rolgordijnen meten

 


Vond je het nuttig?
WhatsApp
Bestelhulp