Klachten en retouren

 1. Retourzendingen

  In geval van een terechte klacht zullen wij je per e-mail een retourformulier verstrekken. Alle retourzendingen dienen in een stevige (bij voorkeur de originele) verpakking, voorzien van het retourformulier, te worden gestuurd aan het opgegeven retouradres. 

  Retourzendingen zonder goedkeuring of klantgegevens worden niet in behandeling genomen.

  Na ontvangst van de retourzending zal deze worden beoordeeld. Is de klacht gegrond dan zal er samen met jou naar een passende oplossing worden gezocht. Indien de klacht niet gegrond wordt bevonden, worden de goederen terug gezonden.

  Uitsluitend in geval van een gegronde klacht worden de verzendkosten vergoedt tot een maximum bedrag van de oorspronkelijke zending.

  permalink
 2. Herroepingsrecht

  Wanneer je koopt op afstand heb je als consument recht op een zicht termijn van 14 dagen. Echter, bij alle artikelen die speciaal voor jou op maat zijn gemaakt (op basis van de opgegeven specifieke maten), vervalt het zogenaamde herroepingrecht en daarbij ook de 14 dagen zicht termijn. Lees verder...

  permalink
 3. Ik heb een klacht

  Ben je niet tevreden over de kwaliteit, confectie, bezorging of heb je een andere klacht; Lees alle informatie over het aanmelden van een klacht.

  permalink
 4. Garantie

  Bij 123gordijn werken we uitsluitend met stoffen van hoge kwaliteit en we verwerken deze met de grootst mogelijke zorg. Daarmee zorgen we voor een optimale levensduur van onze producten. Mocht het product dat je hebt ontvangen niet aan je verwachting voldoen dan horen wij dat natuurlijk graag van je. Afhankelijk van de klacht zullen we in goed overleg naar de meest geschikte oplossing zoeken. Hiervoor is geen vaste termijn van toepassing. Deze hangt af van de verwachte levensduur van het product.

  Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Lees verder...

  permalink