Wij maken uw gordijnen gratis op maat

Gratis op maat gemaakt

Elk gordijn wordt speciaal voor jou op maat gemaakt


Online gordijnspecialist

Je hoeft je bij 123gordijn geen zorgen te maken over het eindresultaat. Wij zijn jouw online gordijnspecialist. Door onze jarenlange ervaring weten wij waarop we de stoffen selecteren, omdat we weten wat onze klanten belangrijk vinden en welke leveranciers voor ons het beste product leveren. We werken alleen met vakmensen, door kennis en kunde vervaardigd. Jouw gordijnen worden GRATIS op maat gemaakt door professionals!

Gordijnen bestellen zonder zorgen

We zijn een online shop voor een maatwerk product – confectie is ambacht. Onze vakmensen werken hard voor het beste resultaat, een mooi kwalitatief maatwerk product. Omdat wij alleen een webshop zijn en geen showroom bieden met allerlei stalen, mag je bij 123gordijn de stalen naar wens Gratis bestellen. Wij sturen je een pakketje thuis met de stofjes naar keuze en je krijgt daarbij ook een kortingscode die je kan gebruiken bij je bestelling. Geen zorgen voor jou, wij verlenen je de service en informatie, zodat jij zonder zorgen je gordijnen thuis krijgt.

Woonprobleem? Hulp nodig?

Naast onze goede service beschikken wij over stylisten die je kunnen vertellen wat de trends zijn en welke stof geschikt is voor jouw woonprobleem of woonwens. Is er geen geschikte gordijnstof die aan je wensen kan voldoen? Neem dan contact op met één van onze stylisten die speciaal voor jou verder gaan zoeken!

Gordijnen bestellen zonder zorgen