Gordijnen woonkamer

Wel of geen gordijnen! Vraag jij je dat ook weleens af? Gordijnen kunnen een ruimte maken of breken. Het is dus van groot belang om de juiste gordijnstijl te kiezen voor jouw huis. Om de juiste keuze te maken kun je bijvoorbeeld naar de stijl van jouw huis kijken. Heb je een oud huis dan past het vaak goed om weelderige stoffen met extra volume door een triple plooi en een volumineuze voering. Een nieuwer huis kan al voldoende hebben aan een simpel model. Zoals bij de meeste beslissingen in huisdecoratie, is het kiezen van de nieuwe gordijnen een kwestie van persoonlijke voorkeur en specifieke kenmerken van de kamer in kwestie.

Bij het uitkiezen van de raambekleding in je woonkamer dien je rekening te houden met de sfeer of de look van de woonkamer. Houdt er ook rekening mee dat oude huizen meestal een minder hoge isolatiewaarde hebben dan nieuwbouw.

Het kiezen van de juiste gordijnen kan een besparing op de energierekening opleveren, maar vooral zorgen voor een behaaglijk binnenklimaat. De oplossing voor oudere en tochtige huizen.

Zomer’s houden ze de hitte buiten of zorgen ervoor dat je nog lekker op je beeldscherm kunt kijken en niet verblind wordt. Raamdecoratie is dus onmisbaar in iedere woonkamer. Tevens zorgt textiel in je huis voor een fijne akoestiek.

Het kiezen van de juiste materialen is sfeerbepalend. Transparante gordijnen creëren openheid geven een ruimtelijk gevoel. Binnen en buiten staan met elkaar in verbinding. Natuurlijke materialen, als linnen en katoen maken jouw huis lekker stoer en levendig. Nog niet overtuigd? Check al onze mooie stoffen in de webshop en maak jezelf blij met een nieuwe eyecatcher in jouw woonkamer.

Bekijk alle woonkamergordijnen en vouwgordijnen.

Bij 123gordijn.nl:

  • Word je jongenskamer gordijn gratis op maat gemaakt;
  • Zijn de verzendkosten gratis vanaf €200,-
  • Heb je maatwerk vaak al na 3 á 5 (werk)dagen in huis;
  • Mag je gratis een staal aanvragen;