Kleurinspiratie herfst 2019

Kreeg ik gister nog een tijdschrift onder ogen, waarin ze stellig blijven vastklampen aan de zomer. Ik vind het eigenlijk wel weer gezellig dat het wat eerder tijd is om de kaarsjes weer aan te steken. En we hebben net een heerlijk weekend binnen achter de rug. Leuke bloemetjes en plantjes voor binnen gekocht. Een nieuw vloerkleedje gekocht en de kachel en de kaarsjes maar weer aangestoken om vervolgens met de familie languit op de bank een Netflix-je te kijken.

Ik zag nieuwe kleuren voor 2020 van Flexa voorbij komen ❤❤❤  Er zijn een aantal mooie, goed combineerbare kleurencombinaties gemaakt.

Mooie, warme kleuren en beetje vergrijsde aardetinten. Modderkleuren, aubergine en de kleur van het komende jaar 2020

“Tranquil Dawn”

Wanneer je het geheel compleet wil maken met gordijnen vraag dan direct even de nieuwste proefstalen bij ons in deze trendkleuren 2019 – 2020 aan. Zo kun je het interieur helemaal up-to-date maken met de raamdecoratie.

Ben jij zo’n bofkont met een prachtig oud huis met hoge plafonds en grote raampartijen, denk dan aan kamerhoge gordijnen en kamerhoge gordijnstoffen. Doordat de meeste stoffen maar op 140 breed worden geweven ontkom je er niet aan dat er naden in de gordijnen komen. Bij hele hoge raampartijen betekent dat je een repeterende naad verticaal in het gordijn. Om dit te beperken kun je echt het beste voor de kamerhoge gordijnen kiezen. In de meeste standaard woningen met een plafondhoogte van circa 290 meter kun je naadloos de gordijnen verwerken.

Vanaf heden hebben we ook de luxe velvet’s  op kamerhoog.

Bij hogere plafonds kunnen wij de stoffen draaien, waardoor de hoogte in banen aan elkaar genaaid kunnen worden. Er zal dan toch misschien een naadje van boven naar beneden in komen, maar hier ontkom je niet aan. Weefgetouwen gaan niet verder in breedte dan circa 3 meter.

Deze naden worden op dusdanige wijze in de achterkant van een plooi verwerkt, waardoor deze zo onopvallend mogelijk zijn.

Wanneer je voor vouwgordijnen kiest, dan kunnen deze naden in de baleinen worden verwerkt, zodat ze onzichtbaar lijken. Snap je het nog?

Je mag ons altijd om gordijntips vragen. Heb je nog niet genoeg wooninspiratie? Dan zien we je misschien ook op de woonbeurzen

Liefs,

 

Maartje