Bron: Bece - Roomed

21 juni aanstaande is het alweer de langste dag van 2019

Dit betekent, dat de zon op zijn hoogste punt is. Heerlijk lang buiten zitten, maar voor veel mensen ook een “crime” met slapen.

Niet alleen volwassenen, maar onze kleintjes zijn ook vaak ontregeld en willen nog lang niet naar bed.

Je kunt naar de dokter rennen voor slaappillen, maar misschien kunnen wij jou wat tips geven om gezonder en makkelijker te slapen.

 

DIM-OUT (verduisterende gordijnen)

Wij hebben verschillende soorten verduisterende gordijnen (Dim-out): Deze stof houd de kamer donker, maar hij laat vaak nog een beetje licht door. Deze stof dankt zijn verduisterende functie aan het mee weven van een zwarte draad tijdens het productieproces.

Tevens bepaalt de kleur ook het verduisterend vermogen. Let op: lichte kleuren laten altijd meer licht door dan donkere kleuren.

BLACK-OUT (lichtdichte gordijnen)

Maar we hebben ook lichtdichte gordijnen (Black-out): Deze nog technischere stoffen bestaan uit 3 lagen, waardoor deze 100% het licht tegenhouden. 

Vind je een stof mooi die niet verduisterend is? Kies dan gewoon voor een voering die lichtdicht is.

ROLGORDIJNEN

Sinds kort verkopen wij ook rolgordijnen op maat. We hebben alvast een goed zomerassortiment gemaakt, zodat jullie de slaapkamer lekker donker en koel kunnen houden.  Check ook de nieuwste verduisterende en lichtdichte rolgordijnen!

Deze kun je waanzinnig goed combineren met een lichtdoorlatend overgordijn  of een mooie kinderkamerprint.

Budgettip: Hang showbanen als overgordijn in combinatie met de rolgordijnen.

Laat die zwoele zomer maar komen!

Liefs,

Maartje