Oktober Woonmaand

Kortere dagen, lange avonden….het wordt weer herfst. Als ik vandaag naar buiten kijk voelt het ineens al als de donkere dagen voor kerst. Gisteravond ook al een haardje aangestoken.

We gaan weer massaal naar binnen.

Dat vraagt om een nieuwe kritische blik op ons interieur. Vinden we het nog gezellig? Gaan we dit jaar voor een volledige make-over of frissen we de boel op met nieuwe woonaccessoires of een nieuw kleurtje op de wand? Zin in gezelligheid binnen! Kaarsjes kunnen weer aan.

Ook mijn werkplekje is aan de beurt vandaag haha!

Laat je inspireren door tijdschriften, leuke webshops en woonwinkels.

Vraag bij ons even een proefstaal en misschien kun je een  moodboard maken, zodat je meer gevoel krijgt bij wat je mooi vind.

Ik dacht laat ik even uitzoeken wat er op interieurgebied zoal te doen is. Een dagje woonbeurs voor inspiratie kan geen kwaad.

Ik heb me dan ook even verdiept in de beurzen van de komende maand.

Hieronder een klein lijstje met evenementen de komende 1,5 maand

Leuk, leuk! Wij gaan ……jullie?

 

Morgen trappen ze in, hoe kan het ook anders "PARIJS" af met de:

Maison & Objet 2019

Vanaf 6 - 10 september het halfjaarlijkse woon- en design vak evenement in Parijs presenteren zo'n 3000 woonmerken uit de gehele internationale interieurbranche hun nieuwste collecties, met veel textiel, meubilair en accessoires.

Te Laat? Hij is er over in het voorjaar weer!

Beurs Eigen Huis

Op 20, 21 en 22 september 2019 vindt de Najaarseditie van Beurs Eigen Huis plaats in Jaarbeurs Utrecht. Je ontmoet er meer dan 250 experts die helpen bij het realiseren van jouw droomhuis. Weten wat er te doen is? Je leest het hieronder!

VT Wonen Designbeurs

Een van mijn favorieten, die ik eigenlijk alle jaren bezoek is deze beurs.

Van 1 t/m 6 oktober  VT Wonen Designbeurs weer als aftrap voor de Nederlandse woonmaand. 

 

Dutch Design week

Eindhoven DDW 19tm 27 oktober Nieuwe innovatieve designers en designs. Ontzettend inspirerend.

BIS Bouwbeurs

Dé bouwbeurs Bis is aan zijn 31ste editie toe van 5 - 13 oktober 2019 en verwacht ook dit jaar weer zo’n 80.000 bezoekers voor ruim 480 exposanten in de hallen van Flanders Expo in Gent.

KreaDoe

Van 30 oktober t/m 3 november 2019 vindt KreaDoe, de grootste hobbybeurs van Nederland plaats in de Jaarbeurs Utrecht.

Country side Belgie

30 oktober 3 november

PAN Amsterdam 

Van 17-24 november 2019 vindt de PAN Amsterdam plaats in Rai Amsterdam.

PAN Amsterdam is de eigentijdse beurs voor kunst, antiek & design. Jaarlijks laten ruim 45.000 kunstliefhebbers zich inspireren door de vele duizenden kunstvoorwerpen. Klassieke oudheid, oude meesters, fotografie, hedendaagse kunst, antiek, designmeubelen, maar ook moderne kunst van hoge kwaliteit kunt u aantreffen op de PAN. Het is de perfecte plek om kunst te vergelijken, informatie te vergaren en verrassende vondsten te doen.

Excellent Woonbeurs 

28-11 tm 1 -12 Je moet wel een dikke portemonnee mee!

Laat je vooral inspireren en gebruik je creativiteit. Er zijn geen spelregels. Alles mag en kan tegenwoordig. Maak een mooie eclectische mix met spannende kleurcombinaties. Luister vooral naar jouw eigen gevoel.  Mix materialen en maak jouw interieur “eigenwijs”. Een nieuwe look hoeft niet duur te zijn. Een kussen of verfje kan al wonderen doen voor jouw woonstijl!

Wij gaan ondertussen weer op zoek naar mooie nieuwe materialen, maar mocht je niet meer kunnen wachten, klik dan even hier voor veel inspiratie.

Ennnn.....vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze leuke acties.

 

X Maartje!