Inmiddels ben ik al een aantal weken in de paassferen, maar wat duurt het lang, voordat het eindelijk echt Pasen is!!

Waarom is het soms al Pasen in maart, en nu pas het 3de weekend in april?

Wie of wat bepaalt dat eigenlijk?

Ik heb Dr. Google om hulp gevraagd:

“ Pasen is een Joods en Christelijk feest voor de sterfdag van Jezus. Doordat het een vaste datum was, verschoof het ieder jaar naar een andere dag. Later is ervoor gekozen om het altijd op zondag te doen en wel de eerste zondag na volle maan!”

Aha, weten we dat ook weer.

Hoe creëer je heel simpel een fijn paashuis

Klein rondje door de tuin met de snoeischaar zorgt voor prachtige paastakken. Hiermee haal je de lente naar binnen en creëer je die fijne voorjaarssfeer in huis. Het ruikt ook nog eens super lekker, die voorjaarsbloeiers.

Love it….(zoek je nog tuininspiratie?)

Mooie bijkomstigheid is het fantastische weer ineens. Hebben jullie al lekker in het zonnetje gezeten afgelopen weekend?

Voor mij hoeft er dit jaar niet heel erg overdadig versierd te worden met eitjes en haasjes, maar dat wisselt bij mij jaarlijks. Uiteraard mag er 1 ding niet ontbreken, of beter wel haha: “Chocolade eitjes”

Ik kwam trouwens nog een superschattig vetplantje tegen in de vorm van een paashaas. Snel kijken of ze deze bij het tuincentrum verkopen.

Leuk toch en  weer eens wat anders dan de pannenkoekplant.

Gouden eieren of gouden Gordijnen 

Tis goud wat er blinkt. Leuke trend. Helemaal hip! Onze gouden, koperen en zilveren stoffen. Waan je in luxe. Bij ons de enige echte “zero karaat” gouden gordijnen, met maar liefst 100% sfeer. Kan gebruikt worden om je interieur in oosterse of luxe sferen te brengen. Kies voor een stoer gouden overgordijn en creëer jouw eigen look in huis. Maar ook als leuk detail in bijvoorbeeld een vouwgordijn

 

Inspiratie voor een gezellig paasuitje 2019 vind je in onderstaande leuke link.

https://www.website4mama.nl/blog4mama/paasuitjes-2019/

https://www.123gordijn.nl/blog/inspiratie/tuininspiratie2019.html