Rolgordijnen.......check ook de blog van JoyfromJoyce met onze rolgordijnen. 

De afgelopen maanden hebben wij keihard gewerkt om de rolgordijnen online te krijgen. Vanaf nu kan je ook de rolgordijnen bij ons bestellen. Door onze krachtige formule, kan je nu ook in 3 eenvoudige stappen de rolgordijnen op maat bestellen. Jarenlange aantoonbare ervaring in de textiel en gordijnen heeft ons doen besluiten het assortiment aan raamdecoratie nog uitgebreider en spannender te maken. Vanaf nu kan je het hele pakket bij ons bestellen. Zo hoef je niet meer voor de rolgordijnen naar de bouwmarkt, maar bestel je net zo eenvoudig in 3 stappen je bijpassende rolgordijn. Door te combineren met overgordijnen kan je de functionaliteit en sfeer bepalen, welke in jouw interieur past.

Bediening

Wij hebben op dit moment standaard de plastic cassettes op onze rolgordijnen zitten, maar vraag ons ook om de luxere rvs bediening. Deze kunnen wij tegen een kleine meerprijs voor je leveren. Wij zijn altijd bezig met ontwikkelen. We willen graag op een duurzame manier ondernemen. Wij halen de op maatgemaakte gordijnen niet uit “Verweggistan” om zo voordelig mogelijk te zijn. We hebben een Noord-Nederlands atelier gevonden, welke voor jullie de gewenste raamdecoratie op maat maakt. We houden van korte lijntjes en eerlijke producten.

Wat voor typen rolgordijn kies jij? Transparant

Door te kiezen voor een transparant rolgordijn houd je de ruimte open en luchtig. Je speelt met het licht, dat naar binnen komt. Je filtert deze als het ware, maar houdt wel contact met buiten. Voorbijgangers kijken minder makkelijk bij jou naar binnen, wat een veilig gevoel geeft, zonder je opgesloten te voelen.

Lichtdoorlatend

De lichtdoorlatende rolgordijnen zijn dichter van structuur, dan de transparante. Het maakt de ruimte gezellig en huiselijk, zonder heel nadrukkelijk aanwezig te zijn. Er komt nog steeds daglicht naar binnen, maar de inkijk is weg. Het past in veel interieurstijlen. Van modern tot klassiek.

Verduisterende

Bij de verduisterende rolgordijnen moet je je realiseren, dat je wel heel veel licht weghaalt. Dit is handig voor de slaapkamers, maar adviseren wij niet in de woonkamer. Het maakt de ruimte benauwder en donker.

Uni rolgordijnen

Op dit moment hebben wij de focus op de uni’s. We proberen deze snel aan te vullen en houden jullie op de hoogte! Volg ons ook op social media.

Print

Wordt vervolgd…………..Misschien moeten we op zoek naar een leuke, stoere of Scandinavische printjes. We gaan snel op zoek naar hippe prints en dessins.

Stof kiezen

Zoveel stoffen en kleuren, dat is nog knap lastig kiezen...

Onze stylisten hebben een prachtige collectie stoffen voor jou samengesteld die perfect aansluit bij de interieurtrends van vandaag. Wij kijken continu naar de trends en ontwikkelingen van raamdecoratie, kleuren en textiel. We proberen onze collectie telkens te vernieuwen, zodat jij los kan in jouw huis en interieur. Creëer in 3 stappen een geheel nieuwe look voor elke ruimte in huis of op kantoor.

We laten je kiezen uit subtiele wevingen, effen basisstoffen of speelse patronen. Wil je net ff wat anders, dan ben je aan het juiste adres. Subtiele glimmertjes maken het net even anders en laten jouw interieur weer stralen.

Kindveiligheid

Een ongeluk zit in een klein hoekje…..Je moet er niet aan denken.

En er bestaan inmiddels heel veel mogelijkheden, welke uitvoerig getest zijn en aan alle eisen voldoen. Wij willen onze gebruikers van raambekleding bewust maken van de risico’s die loshangende koorden en kettingen voor jonge kinderen kunnen vormen. Jonge kinderen kunnen verstrikt raken in de lus van trekkoorden, kettingen en koorden waarmee de raambekleding bediend wordt. Ook kunnen ze kettingen en koorden om hun hals wikkelen. Houd, om wurging en verstikking te voorkomen, de ketting en koorden buiten het bereik van jonge kinderen. Kies, in een omgeving met kinderen, bij voorkeur voor een koord- of kettingloze bedieningsoptie.


De volgende richtlijnen dienen daarom altijd in acht te worden genomen:

Houdt koorden en ketting buiten bereik van jonge kinderen

Verwijder bedden, wiegen en ander meubilair uit de buurt van de koorden van de raambekleding.

Knoop koorden niet aan elkaar en zorg dat de koorden niet verstrengeld raken of een lus vormen.

Installeer de bijgeleverde veiligheidsapparaten volgens gebruiksaanwijzingen om het risico op ongevallen te beperken. Neem bij twijfel contact op.

Houd, om wurging en verstikking te voorkomen, de ketting en koorden buiten het bereik van jonge kinderen. Kies, in een omgeving met kinderen, bij voorkeur voor een koord- of kettingloze bedieningsoptie.

Plaats bedden, wiegen en ander meubilair uit de buurt van ramen en raambekleding, zodat kinderen hier niet bij kunnen.

Installeer en gebruik de bijgeleverde onderdelen voor kindveiligheid overeenkomstig de installatie instructies om ieder risico te voorkomen.

Extra bescherming door middel van koord- en kettingbediening

De koorden worden altijd op 1,5 meter van de vloer gemaakt, zodat de kids hier niet bij kunnen komen. Je kunt op onze website kiezen voor nog een extra kindvriendelijke optie. Zo hebben we een koordverbinder, welke onder spanning ontkoppelt. En wij leveren altijd bevestigingsmateriaal om de koorden of kettingen buiten het bereik van kinderen aan de muur bevestigen.