Bron: Kvadrat

Over-the-top

Wat een heerlijk inspirerende trend is er gaande. Niets is saai. Alles mag weer opvallend en een tikkie

“over the top” en mooi gekleurd.

Over “over-the-top” gesproken; mijn nieuwe guilty pleasure op maandagavond;

Chateau Meiland.” Gelukkig houden zij ook van interieur en styling. En ik ook! Buiten en binnen. Alles wordt aangepakt. En de grenzen vervagen tussen het binnen-en buitengevoel en wat wel en wat niet kan. LEVEN ALS GOD IN FRANKRIJK.

Wij merken dat er veel vraag is naar al die heerlijke gekleurde velvet’s en luxe jaquard prints .

Voor wat betreft de kleuren, vallen mij de volgende trends op voor deze zomer:

Momenteel zijn de warme aardetinten nog lang niet ten einde. Huidskleur Nudes en beiges en zandkleuren. Door deze warme kleuren te mixen met zwart en wit als basis. Of in combinatie met grafische prints of lijnenspel wordt het een eenheid.

Jaren niet moeten denken aan geel. Soms kreeg je een geel bosje bloemen en deze verdween stiekem in de vuilnisbak. Zonde en niet lief!!! Sorry.

Na de warme oker- en kerrie kleuren zie je nu ook ineens botergeel. En deze is fantastisch te combineren met bruine en oranje terra-kleuren. Maar denk ook eens aan mosterdgeel, kaneel en limoncello.

Bron: Pinterest en Interiorjunkie

En ik vergeet bijna een kleur te noemen. Wat dacht je van de zoet, sappige minty en verschillende kleuren groen.

Bron: Pineterst

Opvallend is de luxe beetje hotelglamour trend. Beetje jaren ’50 sfeertje. Dan denk ik aan marmer, gouden kranen en roze tegeltjes. Een designer stoel opnieuw bekleed met een mooie fluweel.

Bron: Pinterest

Mooie natuurlijke materialen en duurzaam hergebruik van meubelstukken. Het kan allemaal. Check al die mooie stoffen en kleuren in de shop. Denk ook eens aan het voeren van jouw gordijnen. Niet alleen voor de functionaliteit, maar misschien juist voor een speciaal kleureffect of matrialenmix. Heb je speciale wensen of zoek je iets anders dan gordijnen?? Vraag of zeg het mij via: maartje@123gordijn.nl

Een hopelijke inspirerende groet,

Maartje