Vitrage op maat

Ben jij op zoek naar prachtige vitrage gordijnen? Dan ben je bij 123gordijn aan het juiste adres! Tegenwoordig zijn vitrages veel meer dan dat oubollige, saaie, witte glasgordijnen. Je hebt ze in allerlei soorten en kleuren! Neem dan vooral ook even een kijkje in onze webshop :)
Vitrage op maat
Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

VITRAGE GORDIJNEN

Vitrage gordijnen hebben over het algemeen een decoratieve functie en zijn gemaakt van een dunne en lichtdoorlatende stof. Deze, vaak transparante vitrage gordijnen creëren sfeer in de ruimte omdat het daglicht gefilterd wordt en de inkijk van buitenaf voorkomen wordt. Je kan van binnen wel naar buiten kijken, maar van buiten niet naar binnen! Wel zo fijn bij nieuwsgierige buren of wanneer je in een drukke straat woont. Daarnaast kunnen de vitrage gordijnen ervoor zorgen dat de akoestiek in de ruimte beter is en harde geluiden meer gedempt worden. Dit wordt allemaal nog beter, als je gordijnen en vitrage gaat combineren.

Een veel gebruikte combinatie voor vitrage is met overgordijnen. Dit creëert een soort dag en avond/nacht functie. Tegenwoordig kunnen de vitrage gordijnen afgestemd worden op de inrichting of kleur van de overgordijnen. Daarom kun je dus ook prachtige gekleurde vitrage bestellen. Maar wil je toch liever een klassieke uitstraling, kies dan voor onze wit of offwhite vitrages.

SOORTEN VITRAGE GORDIJNEN

Vitrage gordijnen zijn er in veel soorten en materialen. Over het algemeen worden deze gemaakt van een polyester in verband met de levensduur en het onderhoud ervan. Zo heb je niet alleen lange vitrages, maar ook korte vitrage gordijnen. Je kunt ze helemaal naar eigen wens laten maken bij 123gordijn. De keuze is reuze, en de wensen van de klant zijn zeer belangrijk.

Tegenwoordig is de keuze in vitrage of transparante gordijnen zeer ruim. Niet meer alleen de klassieke vitragestof in het wit, spierwit of roomwit, maar de kleur, samenstelling, structuur is nu bepalend. Gordijnen bieden een ruime keuze, maar ook de vitrage gordijnen kun je aanpassen aan de sfeer en stijl van het interieur.

INBETWEEN GORDIJNEN VITRAGE

Wat is nou precies het verschil tussen vitrage gordijnen en inbetween? Vitrage gordijnen worden ook wel ‘’glasgordijn’’ genoemd, omdat je er zo goed doorheen kunt kijken. De inbetween daarentegen is een wat dichter geweven gordijn. Inbetween gordijnen zijn dan ook wat minder transparant dan vitrages. Kies je dus toch voor meer privacy? Kijk dan ook eens naar onze in betweens.

VITRAGE 123GORDIJN

Uiteraard kunnen de gordijnen en vitrages uit de collectie van 123gordijn heel goed gecombineerd worden. Vitrage gordijnen opmeten? Dit kan eenvoudig aan de hand van onze meetinstructies. Je hoeft alleen maar de meetinstructie stap voor stap te volgen, en dan worden jouw vitrage gordijnen kant en klaar op maat voor jou gemaakt!

WhatsApp
Bestelhulp