Effen gordijnen

Effen gordijnen
Filteren

335 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

335 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

EFFEN GORDIJNEN 

Zoek je effen gordijnen? Wat is een effen gordijn? Heel eenvoudig, simpel in 1 kleur. Geen printjes of ingeweven dessins, figuren en vormen. Effen gordijnen worden ook wel uni gordijnen genoemd. Waarom zou je eigenlijk kiezen voor effen gordijnen? Wil je het interieur rustig houden, dan is de keuze voor effen gordijnen misschien een betere keuze. Effen gordijnen passen in alle interieurstijlen. Je kunt kiezen voor verschillende kleuren effen gordijnen. Door te kiezen voor een lichte kleur effen gordijnen behoud je rust in het interieur. Maar wanneer je voor een stevige kleur kiest, kan het een statement worden, zonder te druk of onrustig te worden. Wat je momenteel veel ziet in de interieurs is een donkere kleur op zowel de wanden en plafonds, als de deuren geschilderd in eenzelfde donkere kleur. Hierbij kunnen de effen gordijnen in dezelfde effen gordijn kleur of kleurtoon uiteraard niet ontbreken.

Denk bijvoorbeeld aan een klassiek groene muur en plafond gecombineerd met een van onze effen groene gordijnen.

EFFEN GORDIJNEN OP MAAT

Je wil het gezellig maken thuis. Gordijnen die goed passen bij de sfeer en de ruimte. Onze enorme collectie effen gordijnen moet je bekijken. Doordat wij al jaren dè webshop in gordijnen zijn, hebben wij eigenlijk in alle tinten wel een effen gordijnstof. Maar vergeet niet/nooit om een gratis gordijn knipstaal aan te vragen. De kleur kan ook bij effen gordijnen afwijken van de foto of de verschillende beeldschermen. In onze shop kun je super eenvoudig effen gordijnen selecteren per kleur, door het juiste kleurvakje aan te vinken in onze gordijn configurator. Zo kun je per kleur alle verschillende tinten zien, waardoor je altijd de juiste effen kleur gordijnen vindt.

EFFEN WOONKAMER GORDIJNEN

Ben je nogal snel uitgekeken op het interieur en sleep je bijna maandelijks met de meubels heen en weer om een nieuwe stijl te creëren? (Mijn eigen onrust en vervelende guilty pleasure). Dan raden we je aan om voor effen gordijnen te kiezen als woonkamer gordijnen. Doordat deze lekker neutraal zijn, hoef je ze niet continu te veranderen, wanneer je het weer op de heupen krijgt om de boel te verschuiven en verbouwen.  Ook voor wat betreft de kleur is het dan wellicht handig om voor een neutrale effen kleur gordijn te kiezen.

in de kinderkamers. Een eigen veilige plek voor de kleintjes om zich even terug te trekken. Of een plek, waar fijn gepuberd en gestudeerd kan worden. Maar bovenal moeten ze functioneel zijn. Dus je kiest het beste een kindergordijn dat goed het daglicht verduisterd. Daarom zijn kindergordijnen verduisterend zijn bij uitstek geschikt voor de kinderkamers. Eventueel aangevuld met inbetween/vitrage tegen inkijk overdag.

Langer plezier van de kindergordijnen? Kies een rustige of neutrale kleur in een uni stof. Door de basis rustig te houden kun je jaarlijks de sfeer eenvoudig aanpassen naar de smaak of ontwikkelingsfase van het kind, zonder daar direct de portemonnee voor open te trekken. We hebben een goede basiscollectie kindergordijnen beschikbaar voor jarenlang kwaliteit en plezier.

Vind je het toch allemaal een klein beetje spannend? Dat begrijpen wij heel goed. Jij koopt waarschijnlijk niet wekenlijks nieuwe gordijnen. Kunnen wij je wellicht helpen? Laat het ons dan weten! Vraag hulp en advies door een mail te sturen naar service@123conceptstores.nl.

POPULAIRE EFFEN GORDIJNEN

  • Effen kindergordijnen  
  • Effen roze gordijnen
  • Effen blauwe gordijnen
  • Effen witte gordijnen
  • Effen zwarte gordijnen

EFFEN VERDUISTERENDE GORDIJNEN

Lekker slapen of die soms irritante en verblindende zon tegen houden. Dan kies je eenvoudig voor effen verduisterende gordijnen. Wanneer de effen gordijnen niet verduisterend genoeg zijn, dan kun je ze bijna altijd laten voeren. We hebben effen voeringen voor de gordijnen in alle kleuren. Een mooi geheel!

BIJ 123GORDIJN.NL

  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Gratis effen knipstalen 
  • De grootste collectie effen stoffen
  • Jarenlange betrouwbare webshopKiyoh 9+ reviews.

 

WhatsApp
Bestelhulp