Pollergen

Wist je dat er een heleboel mensen met hooikoorts zijn? Ik dacht dat hooikoorts iets van de lente was, maar nu ik me er een beetje in verdiep blijkt het ook in de herfst en begin zomer voor te komen.

Het wordt veroorzaakt door pollen. Pollen zorgen voor de voortplanting van de bomen en planten.

Pollen zijn een soort fijn poeder, wat ervoor zorgt dat wanneer je allergisch hiervoor bent je last van je holtes kunt krijgen. Dit zorgt voor opgezwollen, geïrriteerde of ontstoken neus en ogen. Jeuk en veel niezen. Het komt ook veel bij kinderen voor

Maar…..vanaf vandaag hebben wij een aantal nieuwe anti-hooikoorts rolgordijnen toegevoegd aan onze collectie. Deze rolgordijnen zijn behandeld met Pollergen. Door een geheel nieuwe, gepatenteerde textielbehandeling kunnen sommige rolgordijnen verlichting brengen met Pollergen. Deze speciale weefsels kunnen tot wel 50% stuifmeel tegenhouden en dat geeft lucht en verlichting bij hooikoorts.

Voor iedereen met hooikoorts denk ik dat we de perfecte combinatie kunnen bieden. Een rolgordijn en een pollenradar/weerbericht van Dr. A. Vogel. Zo weet je wanneer je het rolgordijn dicht houdt en dat verlicht gegarandeerd.

Heb jij nog fijne tips!? We horen het graag.

Liefs,

Maartje